Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem REDBOT Skrypty

radulcia123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozecie mi pomoc ? po miesiacu absencji wrocilem do tibii , scrakowalem poradnikiem ktory jest nizej , redbot ladnie sie wlacza , ale gdy laduje skrypty , ktore dzialaly doskonale na redbocie 1.5.2 po prostu nie dzialaja.. Wywala scripter error czy jakos tak , dodam iz sa to skrypty full afk , wiec maja duzo actionow..

Opublikowano

^ ładuje skrypt ( wayponty ) , chce odpalic bota , zeby zaczal sie obkupywac isc na respa itd , a wyswietla mi sie milion bledow " scripter error " . Zaznaczam nie jest to blad skryptu , bo one dzialaly na wersji 1.5.2.

Opublikowano

^ ładuje skrypt ( wayponty ) , chce odpalic bota , zeby zaczal sie obkupywac isc na respa itd , a wyswietla mi sie milion bledow " scripter error " . Zaznaczam nie jest to blad skryptu , bo one dzialaly na wersji 1.5.2.

http://www.mpcforum.pl/topic/1082384-zbior-skryptow-redbot-kazda-profa-100-afk/ zapraszam ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...