Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra we 2 na singlu

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to ze kumpel z daleka mógłby grać ze mną na singlu. Da się?

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Jeśli masz dużą prędkość uploadu i dobrego kompa to hamachi,jak nie to serwer na 2 sloty kup chodzą po 1 do 2 z groszami za slot więc za więcej niż 5 zł być miesięcznie nie zapłacił,a tak miałbyś serw stabilny z pluginami i najpewniej bez lagów.

Opublikowano

Tak prawde mówiąc jest taka opcja, instalujesz program który tworzy sieć wLan (np. Hamachi) tworzysz sieć do której dołącza Twój kolega, uruchamiasz serwer z www.minecraft.net ... W razie lagów należy wykupić najtańszy serwer na hostingu... Np. Fiberhost albo ... craftserve.pl

Opublikowano

Nie na singlu, tylko na multi :) Gra w dwie osoby lub więcej to multiplayer. Jak podpowiadają Ci inni, możesz przez hamachi grać, lecz ja bym ci poradził nie męczyć się z tym wszystkim, tylko po prostu znajdź jakiś serwer publiczny survival czy jakiś tam - mniejszy lub większy i hulaj dusza piekła nie ma. Pozdrawiam

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

na chamachi ;)

Pisze się Hamachi :D

Można jeszcze na craftserve server pod 3 osoby za 5zł. To nie jest dużo, 5zł to w zasadzie nic :P a lagi 100 razy mniejsze.

MPC Hejter Team Leader

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...