Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dysk zewnętrzny do 200 zł

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jako że niedługo oddaję laptopa na gwarancję (po naprawie go sprzedaje) potrzebuję dysk zewnętrzny ;) Chcę na to przeznaczyć 200 zł. Chciałbym, aby dysk miał jak największą pojemność, posiadał takie coś, że mogę go podłączyć pod USB (coś jak pendrive). Było by też idealnie, gdybym przyszedł do jakiegoś sklepu (np. komputronik) i tam mógłbym go sobie kupić (Szczecin).

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

nikt specjalnie nie będzie ci szukał po sklepach w twojej okolicy przejść możesz się sam albo odwiedzić stronę sklepu w necie , ustawić parametry szukania to raczej potrafisz sobie bez problemu

na allegro tez kupisz sprawdzając oferty sprzedaży , dość duży wybór masz i w nowych i w używanych . prędzej w używanych znajdziesz największa pojemność za ta cenę.

http://allegro.pl/dyski-i-napedy-dyski-zewnetrzne-77939?order=d

wiadomo oferty z allegro wybierasz na własną odpowiedzialność

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam trochę stary temat, lecz chcę napisać, co z tym zrobiłem. Otóż (przynajmniej u mnie w mieście) jest otwarcie nowego sklepu (RTV euro AGD) i wszystko tańsze. Złapałem przyzwoity dysk Western Digital Elements 2,5" 1TB Usb 3.0. Pierwsze co to zdziwiłem się, że to takie małe. Po drugie właśnie przerzucam ponad 200 GB plików (ok. 150.000 plików) i 2 godzinki mu to zajmie. Bardzo mi się podoba ten dysk, w ogóle nic nie słyszę, jak go wezmę w rękę to czuć tylko wibracje. A cena.. 229 zł. Nawet i od mojego telefonu jest nieco mniejszy ^_^ Polecam wszystkim ten dysk :P

Sprawdziłem SMART i bad sektory - wszystko elegancko. Polecam dysk, temat można zamknąć, dziękuję Wam za pomoc :)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...