Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka pytań na temat PS3

PawlikxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam odłożone trochę kasy na auto , ale do prawka jeszcze mam rok , więc postanowiłem kupić sobie ps3 na rok :D

Moje pytania są następujące:

a) Awaryjność - jak jest z tym w ps3 np w porównaniu do xboxa

B) Czy wg was ceny ps3 po premierze 4 spadną na łeb na szyję czy jeszcze się potrzymają na poziomie 600-700zł?

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Z awaryjnością jest tak samo jak z Xbox'em, jak dbasz tak masz... Odradzam jednak kupno modeli Classic(Fat) są to najstarsze modele które najczęściej się psują.

Ceny konsol już spadły ale mówimy tutaj o modelach Super Slim, produkcja Fata i Slima była droższa więc cena tych modeli jakoś drastycznie nie spadnie w przeciągu najbliższego roku - takie jest moje zdanie.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Z awaryjnością jest tak samo jak z Xbox'em, jak dbasz tak masz... Odradzam jednak kupno modeli Classic(Fat) są to najstarsze modele które najczęściej się psują.

Ceny konsol już spadły ale mówimy tutaj o modelach Super Slim, produkcja Fata i Slima była droższa więc cena tych modeli jakoś drastycznie nie spadnie w przeciągu najbliższego roku - takie jest moje zdanie.

E tam z fatami nie jest źle, ja mam swojego fat'a od 2009 r. i ani razu się nie zepsuł.
vy3f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...