Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.SG

ZiomalZfirmyHG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto, dużo lepszy od PLa (pod względem klimatu).

Raty chyba takie same.

Nie, SG to nie jest serwer od GameForge (bodajże Tec Interactive's Games).

Jest, kamer chyba takowe posiadał. Jak znajde dam edit.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

1 Błąd raty nie są takie same 50% więcej na perma zostało dodane już bardzo dawno + dodatkowe eventy z wojen królestw na 100h np 1 miejsce 50% expa. Większość używa 2 pedeków są tanie można od tak kupić wszystko z is jest w m1. Polecam

Edit@ jak potrzebujesz spolszczenie to nie ma sensu tam zaczynać to spolszczysz tylko nazwy itemków co nie ma sensu za polski język jest ban np na wołaczu nie tylko polski ogólnie panuje zasada JĘZYK ANGIELSKI.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Warto grać na SG?

Jakie tam są raty, jak na PL'u, czy inne?

Czy SG to serwer GF?

Czy jest spolszczenie do niego?

1. warto, nie ma cheaterów (nie polecam grać na hackach bo ban leci w przeciągu 3h)

2. 2x więcej

3. nie

4. nie ma

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

1 Błąd raty nie są takie same 50% więcej na perma zostało dodane już bardzo dawno + dodatkowe eventy z wojen królestw na 100h np 1 miejsce 50% expa. Większość używa 2 pedeków są tanie można od tak kupić wszystko z is jest w m1. Polecam

Co do rate na SG bardzo się mylisz. To nie SG zmienił raty tylko PL zmniejszył raty bo ludzie za szybko expili i za mało inwestowali w Item Shop. Raty na SG są takie jakie wyznaczył Ymir w standardzie. To PL zmniejszył raty na serwerach dla pieniędzy.

Co do tematu na SG opłaca się grać jest dużo lepiej niż na PL. Serwer Należy do TEC Interactive. A spolszczenie jest Kamera tak jak już wspominał @PhoEnix9332, lecz nie polecam używać ponieważ Administracja SG bardzo szybko wychwytuje różnego typu zmiany więc możesz za to bana dostać, a tak poza tym wystarczy poszukać jakiegokolwiek Polaka który Ci będzie podpowiadał nazwy itemków skilli itp

Opublikowano

Ok, thx dziś zaczynam tam grać na wieczór albo i wcześniej, a pomógłby mi ktoś tam jakoś się rozpoznać? :D Wiem, że ogólny język to tam Angielski... a można mieć w nicku "PL" ? :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Ok, thx dziś zaczynam tam grać na wieczór albo i wcześniej, a pomógłby mi ktoś tam jakoś się rozpoznać? :D Wiem, że ogólny język to tam Angielski... a można mieć w nicku "PL" ? :D

Można mieć normalnie PL a czemu nie ;x.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Warto grać na SG?

Jakie tam są raty, jak na PL'u, czy inne?

Czy SG to serwer GF?

Czy jest spolszczenie do niego?

1.Takie same

2.Tak . Każdy serwer metina (oficjalny) to należy do GF

3.Nie

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

1.Takie same

2.Tak . Każdy serwer metina (oficjalny) to należy do GF

3.Nie

Niby KidMod Metin2 a pisze takie bzdety... SG nie należy do GF, upewniłem się na zapas zanim to napisałem, a do tego koledzy @UP pisali. Kamer ma też oddzielnego moda na SG...

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...