Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Worek pytań

firefox8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pare pytan moglby mi ktos pomóc? otóż;

1.Gram na modzie na plu fishboce jutro moze odpale 8 fb ale ten fb od kamera nie wyrzuca drobnych ani ich nie zaklada, wiec dziala moze jakis m2erpel czy jakos tak pamietam jak sie kiedys nim bociło

2. 2 sprawa to to ze ten fb nie ma tej syreny co sie wlacza gdy gm stoi blisko. Pamitam w tym m2erpelu bylo takie cos ze komp wył jak gm sie zblizył to byl swietne

3. Gm widzi ID gdy obserwuje jakas postac? Lub gdy chce zbanowac? bo wszystkei moje botki maja id z koncowka WWW zebym sie nie pogubil

4. Jest moze jakis sposob zeby z czlowieka droplo wiecej itemow gdy ma np range okrutna ? Od czego to zalezy

5. jak robie konto na linku z "werbuj przyjaciol" to nei dostaje zadnego pd ani nic to dziwne bo tydzine temu dostawalem i robie na linku konta na ktorym nie zapraszalem wczesniej

6. Jak maksymalnie zooptymalizowac prace metkow co ustawic itd zeby nei lagowalo i jak najwiecej metkow odpalic

Jakby mogl ktos odpowiedziec i ew podeslac jakies linki z gory dzieki :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema, mam pare pytan moglby mi ktos pomóc? otóż;

1.Gram na modzie na plu fishboce jutro moze odpale 8 fb ale ten fb od kamera nie wyrzuca drobnych ani ich nie zaklada, wiec dziala moze jakis m2erpel czy jakos tak pamietam jak sie kiedys nim bociło

2. 2 sprawa to to ze ten fb nie ma tej syreny co sie wlacza gdy gm stoi blisko. Pamitam w tym m2erpelu bylo takie cos ze komp wył jak gm sie zblizył to byl swietne

3. Gm widzi ID gdy obserwuje jakas postac? Lub gdy chce zbanowac? bo wszystkei moje botki maja id z koncowka WWW zebym sie nie pogubil

4. Jest moze jakis sposob zeby z czlowieka droplo wiecej itemow gdy ma np range okrutna ? Od czego to zalezy

5. jak robie konto na linku z "werbuj przyjaciol" to nei dostaje zadnego pd ani nic to dziwne bo tydzine temu dostawalem i robie na linku konta na ktorym nie zapraszalem wczesniej

6. Jak maksymalnie zooptymalizowac prace metkow co ustawic itd zeby nei lagowalo i jak najwiecej metkow odpalic

Jakby mogl ktos odpowiedziec i ew podeslac jakies linki z gory dzieki :)

1.Na modzie sam zakłada drobne ryby wystarczy dać robaki/papke na ostatnią kratke w eq.

2.Można ustawić aby wylogowywał /wyłączał /ostrzegał okienkiem.

3.Ta końcówka WWW to nie była dobra robota będzie wiadomo że to twoje konta.

4.To zależy od szczęścia i czy ma założony pierścień lucy. Jak ma założony to pierścień pierwszy lotnie a potem eq.

5.Tego nie wiem ja dostaje.

6.Nie wiem.

Opublikowano

@ Czarek10m

2. wiem ze moge tak ustawic ale co z tego jak gm stoi kolo mnie i mnie loga nagle to wtedy jest 100 %owy ban, okno ostrzegajace tez sobie mozna w dupe wsadzic jak sie boci to raczej sie nie siedzi przy kompie tylko gdzies idzie a to wycie kompa to byla miazga

PS ;' DZIEKI ZA ODOPOWIEDZ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...