Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra we 2

Kacpero320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam minecraft premium i jeden komputer. Chcielibyśmy razem z bratem pograć we 2 na komputerze 1 :P Czy da się jakoś przedzielić ekran na 2? Za pomoc like i 5 :)

Opublikowano

Nie da się. Musisz kupić sobie laptopa albo 2 komputer.

Na logikę, jak sobie wyobrażasz korzystanie z 1 myszki na 2 grach jednocześnie? Oraz klawiatury?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano
Opublikowano

Nie da rady bo:

-jedna myszka

-jedna klawiatura

-nawet jakbyś dał rade odpalić dwa minecrafty to będą takie zwiechy systemu że od razu wam się gry odechce

Opublikowano

Nie słuchaj ich... Da się, chociaż dojście do tego jest dość trudne i aby to wykonać to trzeba się pomęczyć. Spokojnie wsadzisz wszystkie potrzebne przyciski, oczywiście tu chodzi o wykorzystanie pada.

Jest coś takiego jak Joy Pad Mod. Mi się udało "przedzielić ekran" dzięki temu poradnikowi:

www.mpcforum.pl/topic/739767-tutminecraft-132-pc-czyli-poradnik-jak-grac-na-splitscreen/

Na nowszych wersjach raczej ciężko będzie, bo to jest maks. do wersji 1.5, chociaż jak się uprzesz to pewnie i zdziałasz coś na 1.6 czy 1.7. Więcej nie mogę pomóc, musisz sam wszystko tam przeczytać i ogarnąć. Powodzonka życzę.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...