Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak naprawić grę!

Bartollinix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie działa ci gra, jak i inne poradniki na forum, to dobrze trafiłeś!

Siema. Wiele osób ma ten problem, że nie działa mu gra, sposób aby ją naprawić jest banalnie prosty :)

Krok 1.

Odinstaluj Duel of Champions.

Jeżeli nie możesz znaleźć folderu to spróbuj:

C:\Documents and Settings\NAZWA UŻYTKOWNIKA\Dane aplikacji\Ubisoft\MMDoC-PDCLive

Krok 2.

Pobierz darmową aplikację Uplay i zarejestruj się.

Krok 3.

Zainstaluj Uplay i zaloguj się.

Krok 4.

Klikamy w zakładkę Free (na górze) i znajdź grę Duel of Champions, kliknij Graj i zainstaluj ją, oraz wszystkie sterowniki które są załączone do tego (Direct X i Not...?)

Krok 5.

Teraz już powinno wam działać.

Proszę o lajkowanie mojego poradnika, bo poświęciłem dla was sporo czasu aby napisać ten poradnik!!!

Jeżeli można to niech jakiś admin podepnie ten tut.

Ponad 80 wyświetleń i 0 lajków...

Wy to doceniacie czyjąś pracę...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wielkie dzieki koles. Wszedzie szukalem i nigdzie nie moglem znalezc sposobu. Dzieki za ten poradnik :)

Opublikowano

Wielkie dzieki koles. Wszedzie szukalem i nigdzie nie moglem znalezc sposobu. Dzieki za ten poradnik :)

Spoko, cieszę się, że doceniłeś moją pracę i dałeś komentarz oraz lika, bo wiele osób nie umie docenić czyjejś pracy. Aż około 150, bo tyle wyświetliło ten poradnik.

Opublikowano

Ja się z tym nie spotkałem , może dlatego , że używałem UP . Ale czy trzeba było robić to jako TuT ? Raczej nie ale dam tego plusa.

Trochę dziwny ten twój komentarz, ''czy trzeba było robić jako TuT". Jeżeli nie masz tego problemu to poco komentujesz? Posty sobie nabijaj gdzie indziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...