Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spór - allegro?

PomocnikBanan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś typek mnie zgłosił na spór w allegor, że mu nie podałem danych do kont (KONTO ORIGIN). Po zakupie podałem mu i mówi, że wszystko działa. Chwile po.. mówi, że passy mu nie działają... Ja mówię jak to nie działają? On: "nie działa mi multiplayer".

W aukcji nic nie napisałem, że to jest multiplayer, więc nie wiem czego ten pan oczekuję..

Codzień do mnie wydzwania i chce ode mnie te hasło i login, które mu podałem.. Teraz twierdzi, że mu wcale nic nie działa.. Chcę mnie zrobić w jajo i chce inne konto.

Teraz wydzwania do mnie jego kolega (niby z allegro) i mówi żebym podał mu dane. Wyśmiałem go po czym się rozłączyłem. -.-

Czy ja mogę mieć przez to problemy?

Tworzę strony www na zamówienie :)[PISZ PW]

Opublikowano

jeśli w opisie aukcji nie napisałeś, ze multi to nic nie będzie..

A temu Panu powiedz następnym razem jak zadzwoni że każda wasza rozmowa jest nagrywana (poprzednie oczywiście też), to działa.

Opublikowano

Problemów mieć nie będziesz; nie Twoja wina, że kupujący nie przeczytał dokładnie tego, co kupił. Nawet i możesz go wyśmiać przez telefon jeśli chcesz.

W aukcji nic nie napisałem, że to jest multiplayer

Więc wszystko wyjaśnione. Możesz tego kupującego już całkiem zignorować, bo kupił przedmiot aukcji i jest on zgodny z opisem. A winy za to, że nie doczytał, że nie ma multiplayer to Twój problem? :P Jak możesz jeszcze to zapuść linka do tej aukcji gdzie to sprzedałeś

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...