Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ma ktoś może dziłającego gordona lub innego chacka, najlepiej żeby miał antykicka i respawna . Obojętnie jaką wersję. Jeśli ktoś ma prosze o jakiegoś linka do niego. Bedzie 5.

I mam jeszcze 1 sprawe. Potrzebuje aby ktoś mi opisał apcje chacka:

1.No spread

2.Full Bright

3.IncJumpHeight

Miej więcej wiem o co w nich chodzi ale jak ktoś by mógł bardziej mi to wyjaśnić. Też Będzie 5.

Jak pomogłem lub nie pomogłem to i tak daj ----------- ale takiego DUŻEGO @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

BARDZO CIE PROSZE NIE ZAWIEDŹ MNIE

----/code]
Opublikowano

Siema. Ma ktoś może dziłającego gordona lub innego chacka, najlepiej żeby miał antykicka i respawna . Obojętnie jaką wersję. Jeśli ktoś ma prosze o jakiegoś linka do niego. Bedzie 5.

I mam jeszcze 1 sprawe. Potrzebuje aby ktoś mi opisał apcje chacka:

1.No spread

2.Full Bright

3.IncJumpHeight

Miej więcej wiem o co w nich chodzi ale jak ktoś by mógł bardziej mi to wyjaśnić. Też Będzie 5.

2 pierwsze funkcje myśle ,ze tłumaczyć nie trzeba . jest cos takiego jak translator ;d

a 3 to deleki skok . wiem bo też mam tego hacka ; D

Tak apropo . Nie pytamy o hacki .

Antykicka masz tylko w vipie .

s1ng5f.jpg
Opublikowano

Próbowałem odpalić tego gordona ale on mi się nie chce właczyć. Znaczy niby działa ale potem mi się gra wyłancza.

Jak pomogłem lub nie pomogłem to i tak daj ----------- ale takiego DUŻEGO @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

----/code]
Opublikowano

Mi Gordon działa i jest fajnie , ten Pan który wstawił instrukcje do tego nie umi przetłumaczać po angielsku , źle podał co macie zrobić , dlatego lepiej z innych for brać instrukcje do odpalenia tego ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Właśnie że nie mam żadnego gordona. Jak by ktoś mógł i mi go podesłal, był bym bardzo wdzięczny. Noi 5 by było.

----/code]
Opublikowano

Niby powinno chodzić, ale mi nie chce to dziłać. Nie wiem czemu. Ca mi sie wyłancza za każdym razem.

----/code]
Opublikowano

Eh zadziałało ale po jakimś czasie gry mi się zaczęło wyświetlać informacja że chack został wykryty i mnie wywala. Eh albo już chack nieaktualny, albo za bardzo się bawiłem. Mam tak na 2 kontach

----/code]