Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POmocy

michal1821

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Gdy ściagam haki wyskakuje mi że format pliku jest niewłaściy. Powie mi ktos jakiego programu mi brakuje aby otwieralo mi haki. Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano
Mam problem. Gdy ściagam haki wyskakuje mi że format pliku jest niewłaściy. Powie mi ktos jakiego programu mi brakuje aby otwieralo mi haki. Z gory dzieki za pomoc

a jaki hack ?

xxxxx

Opublikowano

Zrób screena jaki blad wyskakuje to pomozemy

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano

wiesz..zalezy co bo niezły przypadek bo w wiekszosci haki mają format .exe czyli instalke albo autostart a to jest w windowsie wiec nie wiem...zobacz w programy domyslne i sproboj tam otworzyc haka ;]

Co wy k**** macie z tymi gwiazdkami. Myślicie że jak macie 5 gwiazdek to tak jakbyście wygrali 6 w totolotka. Niech ja k**** zobaczę jeszcze jakąś sygnaturkę z czymś takim: ,,Daj mi 5 gwizdek plsssss" to od razu ode mnie 1 gwiazdka :D:D Kto tak samo jak ja uważa niech ustawi sobie taki sam podpis.

a tak poza tym to moje gg 10534317

Opublikowano

@2UP edytuj posty bo napisales juz 3 posty pod rzad.

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

• Dodaj nową pozycję...