Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HUJAWEJ to gówno, jak już, brałbym LG L5. Możesz ewentualnie coś poszukać z Nokii lub Samsungów, bardzo dobre firmy. Ewentualnie któreś coś od Sony :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam huawei i nie powiem ze jakie najgorszy no ale nie polecam , Up ma racje najlepiej poszukaj czegos z samsungów albo sony ;)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Sugerowalbym jakiegoś HTC, w tej cenie może znajdziesz uzywanego X, jak Ci sie poszczesci. Jak nie to np. Desire S, lub C jak ja - nie narzekam.

Opublikowano

Nie bierz L5, nigdy w życiu! Xperi J też bym nie polecała. Ja bym się raczej skłoniła ku jakiemuś HTC, może Desire HD?

HTC pewnie, i ładuj dzień w dzień baterie bo to gówno nie telefon jeżeli chodzi o wytrzymałość :D

Tez Ci polecam XPERIE, mam aktualnie M-ke i nie narzekam ;)

1610016.jpeg

Opublikowano

HTC pewnie, i ładuj dzień w dzień baterie bo to gówno nie telefon jeżeli chodzi o wytrzymałość :D

Zwróć uwagę na to, że HTC ma lepiej wykonane modele niż w porównaniu do starszych Xperii J, E czy chociażby M. HTC nie są tytanami w sprawach baterii, ale mają dobre systemy operacyjne i są wytrzymałe :)

Nie bierz L5, nigdy w życiu! Xperi J też bym nie polecała. Ja bym się raczej skłoniła ku jakiemuś HTC, może Desire HD?

Xperia J to akurat dobra seria, ale nie najlepsza. HTC w sumie z tych podanych byłyby najlepsze.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Geniuszu, 3/4 smartphone'ów trzeba ładować codziennie. Nie ma znaczenia czy jest to HTC, czy jest to Samsung.

Opublikowano

Geniuszu, 3/4 smartphone'ów trzeba ładować codziennie. Nie ma znaczenia czy jest to HTC, czy jest to Samsung.

Ty weź nie bądź wulgarna, ciotka :( Nie każdy smartphone musisz ładować codziennie, niektóre, jak używasz ich rzadko, to ładujesz raz na 3 dni lub co 2 dzień, w zależności od baterii.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ty weź nie bądź wulgarna, ciotka :( Nie każdy smartphone musisz ładować codziennie, niektóre, jak używasz ich rzadko, to ładujesz raz na 3 dni lub co 2 dzień, w zależności od baterii.

Dlatego napisałam 3/4. ;) Wiadomo, że niektóre wystarczy ładować raz na 2 dni, albo raz na 3 dni. W zależności od baterii, ekranu, częstotliwości użytkowania etc. etc.

Opublikowano

Dlatego napisałam 3/4. ;) Wiadomo, że niektóre wystarczy ładować raz na 2 dni, albo raz na 3 dni. W zależności od baterii, ekranu, częstotliwości użytkowania etc. etc.

No fakt, ale najlepiej jak już, to zdecydować się na Samsungi lub HTC.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A niby to czemu? Bo tobie się podobają? No przepraszam bardzo Panie ale takie coś lepiej zatrzymać dla siebie.

Opublikowano

Do 400 złotych, to ZTE Blade III, lub też Sony Xperia Tipo. ZTE - wydajniejszy i większy, Sony - poręczny i wystarczająco wydajny , aby odpalić większość aplikacji i nawet nie których gier 3D z Google Play. Obydwa są dobrze wykonane. Za Tipo przemawia lekka nakładka i mocna bateria ( do 4 dni bez ładowania), a za Blade wielkość i procesor. Co do reszty... Xperia J - bateria słaba, procesor na tyle słaby, żeby sobie nie poradzić z menu głównym. LG L5 - jak mówimy o drugiej generacji, to ok, ale w porównaniu do ZTE i tipo słabo wypada. Huawei - postawiłbym go na 3 miejscu. Na pierwszym Tipo oraz Blade. Wybierz między nimi.

17052109001382846035.png

Opublikowano

A niby to czemu? Bo tobie się podobają? No przepraszam bardzo Panie ale takie coś lepiej zatrzymać dla siebie.

Nie dlatego, że mi się podobają, bo to nie ma nic do rzeczy, rly. Po prostu obiektywnie stwierdzam, że akurat HTC ma dobre telefony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...