Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ze srebra 5 do golda 5 do jutra.

Ganelon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi link :(.

Nie dasz rady, za mało czasu, no chyba że masz wysokie MMR i będziesz przeskakiwać o 2 ligi i grać cały czas, to może, aczkolwiek szanse małe.

8372383248.png
Opublikowano

Nie ma szans chyba,że wszystkie gry surrender at 20 i bez przerwy to może ci się uda jeżeli będziesz dostawać bardzo dużo LP i przerzuci cię z Silver 5 do Silver 3 i z Silver 3 do Silver 1 to może w 26 godzin wyjdziesz.

BTW Podaj prawidłowy link do lolkinga,jak chcesz to moge duo silver 3 ProSeba

Opublikowano

Musisz wygrać 25 gier pod rząd, aby dostać się do G5 bez przystanków. Powodzenia.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Po co pytasz o rzeczy oczywiste ? Nie masz szans przejechać bez przegranej 5 kolejek, w 3/4 dni. To nie jest realne, w tydzień/dwa jak już dałoby radę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Po co pytasz o rzeczy oczywiste ? Nie masz szans przejechać bez przegranej 5 kolejek, w 3/4 dni. To nie jest realne, w tydzień/dwa jak już dałoby radę.

Ja w dzień nolifienia (od 9 do 24) wbiłem silver 4 - gold 5, ale to było dość dawno temu.

Da się, ale musiałbyś wygrać ok. 25-30 gier bez lose.

Opublikowano

Ja w dzień nolifienia (od 9 do 24) wbiłem silver 4 - gold 5, ale to było dość dawno temu.

Da się, ale musiałbyś wygrać ok. 25-30 gier bez lose.

No ale jak on to chce zrobić, skoro dostanie na wejście 5 gier z trollami i po zawodach ? Dla mnie, imo, to nie jest do zrobienia.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Szanse tylko matematyczne. Imo nie ma takiej możliwości, musiałbyś wygrywać od dzisiaj każdą grę w 20 minut i rozegrać ich w cholere dużo, ale to praktycznie nie możliwe

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Anonymous wbił z G5 do P5 w jeden dzień, więc może dasz radę.

Musiałby zarwać 2 dni nockę, żeby to wykonać i za każdym razem wycarrować grę, inaczej byłoby ciężko.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie grałem bo mi się nie chciało, teraz stwierdziłem że srebrna obramówka to zawsze coś a potem że złota to większe coś, dlatego pytam.

Nick w grze Mollecht bo lolking coś dziś nie działa.

Opublikowano

(y), spacja op

Spacja, spacją - ważne że wbił ;).

Nie grałem bo mi się nie chciało, teraz stwierdziłem że srebrna obramówka to zawsze coś a potem że złota to większe coś, dlatego pytam. Nick w grze Mollecht bo lolking coś dziś nie działa.

Spróbuj swoich sił, a sam się przekonasz - powodzenia ;).

8372383248.png
Opublikowano

Nie dasz rady....Nie wiadomo co byś robił, no chyba, że jakimś Hackersim sposobem nie wiadomo co zrobisz i wszystkie gry surr at 20 ;P

Ale i tak byś nie miał dużych szans.....to znaczy mógłbyś przynoliffić od 23dziś do 23:59 poniedziałku, ale to by nie dało dużej przewagi mógłby być max s1,s2.

Poczekaj do nast. sezony i wtedy na spokojnie da radę wbić golda, a tą złotą obramówkę pieprz. Nie każdy musi ją mieć ;P

Opublikowano

Dzień wcześniej i masz 50% szans,oczywiste wszystko jest możliwe,np, teraz przypadek,masz wysokie MMR,grasz 6 meczy i silver III,potem seria ok.20 meczy i gold,

a dajmy na to że mecze trwają po 30 minut.Warto spróbować,aczkolwiek musiałbyś mieć szczęście do teamu lub potencjał w carrowaniu gier.

Opublikowano

Nie ma szans. Najtrudniej jest przy seriach bo nie zawsze sie uda za pierwszym razem. dajmy na to ze udalo by ci sie za kazdym razem bezproblemowo zaliczac to.

srebro IV 2

Srebro III 2

srebro II 2

srebro i 2

gold V 3

Juz przy tym masz 11 gier teraz liczac ze udalo by ci sie udac prawie wszystkie mecze ( Powiedzmy ze za 6 meczem uda ci sie dobic do seri) to masz 5 x 6 =30

Czyli musial byc zagrac okolo 41 gier ( przyjmijmy ze srednio po pol godziny na jedna gre ) to wychodzi ci 20 godzin 30 minut ciaglem gry.

Wnosi pozostawiam tobie :)

u1lc.png
Opublikowano

Dałbyś radę jak byś był jakimś pro elo kozakiem z diamentu i carrował każdą grę, nie przegrywając ani jednej, choć i z takim skillem sporo by Ci to czasu zajęło. Siedzisz pewnie w silverze V, bo ciągle pewnie spadasz i nie możesz wejść nawet do silver IV, więc tu jest Twoje miejsce i nie ma po co na chama bić do golda, bo i tak Ci nie wyjdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...