Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno konta lol.

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie czy jak kupie konto z allegro do lola z all danymi itd to jest taka mozliwosc z ten ktos odzyska sobie to konto? I czy jak bd taka mozliwosc to moge temu jakos zapobiec? ;] Nie chce wydawac kasy w błoto ; ]

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Jak dostaniesz maila, to możesz go zmienić, chyba, że ten gościu zmieni sobie hasło na pocztę, więc sorry Batory. Nie prościej grać samemu, od początku do końca ? Po co wydawać kasę na Lola i to w dodatku na kupno konta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nawet po zmianie hasła, loginu oraz e-mailu jest szansa na odzyskanie konta - wystarczy że poda wszystkie potrzebne informacje, aby RIOT zweryfikowało go, że to on jest pełnoprawnym właścicielem tego konta. Nie ryzykowałbym bo jest dużo takich cwaniaków..

8372383248.png
Opublikowano

Nawet po zmianie hasła, loginu oraz e-mailu jest szansa na odzyskanie konta - wystarczy że poda wszystkie potrzebne informacje, aby RIOT zweryfikowało go, że to on jest pełnoprawnym właścicielem tego konta. Nie ryzykowałbym bo jest dużo takich cwaniaków..

Dlatego ja nie polecam kupowania kont, jeszcze on mógłby mieć problemy za to, że kupuje takie rzeczy. Gość od Riotu dostanie formułkę, wypełni wszystko i konto odzyska.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dlatego ja nie polecam kupowania kont, jeszcze on mógłby mieć problemy za to, że kupuje takie rzeczy. Gość od Riotu dostanie formułkę, wypełni wszystko i konto odzyska.

Dokładnie, prosta formułka i konto od nowa jest jego. Z tego co mi wiadomo, RIOT nie odpowiada za sprzedane konta (bądź panuje taki zakaz). :)

8372383248.png
Opublikowano

Dokładnie, prosta formułka i konto od nowa jest jego. Z tego co mi wiadomo, RIOT nie odpowiada za sprzedane konta (bądź panuje taki zakaz). :)

Tak, kont nie wolno sprzedawać, można, ale na swoje ryzyko się je kupuje i sprzedaje. Dlatego ja wbijam sam swoje konto, nie kupuję nic. Wystarczy tylko zgłosić "kradzież" konta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak, kont nie wolno sprzedawać, można, ale na swoje ryzyko się je kupuje i sprzedaje. Dlatego ja wbijam sam swoje konto, nie kupuję nic. Wystarczy tylko zgłosić "kradzież" konta.

Nie warto łazić po supportach, prosić się o odzyskanie itp - lepiej mieć swoje konto, nikomu nie dawać, trzymać je tylko dla siebie! :)

8372383248.png
Opublikowano

Nie warto łazić po supportach, prosić się o odzyskanie itp - lepiej mieć swoje konto, nikomu nie dawać, trzymać je tylko dla siebie! :)

Potem z tego są nieprzyjemności i problemy ;)

Btw. Także przemyśl to kupowanie konta, bo możesz tylko kasę stracić, a jak wbijasz wszystko sam, to jest prościej i taniej.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dobra.. to dzięki za odp ; ] Wiec musze dobic te 8lv do 30 ; C xD Temat do kosza please ;d

1390758008-U305854.png graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...