Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apokalipsa Koniec Świata Walka dobra ze złem

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sobie to wyobrażacie? Teraz na puls 2 jest program o tym. Pochwalcie się wyobraźnią :).

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Przyjdzie Fubu i zamknie Balmore xD

@top

Wydaje mi się, że końca nie będzie, no bo co ma być? Narazie to może spasc meteoryt i zniszczyć ziemię, i ludzie nie przetrwają. Albo ufo przyleci, a czupakabra zje kozy.

Opublikowano

Nie wiem o co ci za bardzo chodzi, ale anioły z demonami może już walczyły, my tego nie wiemy, bo nie musiało to się dziać w naszym świecie.

Matka wie że ćpasz? Anioły i demony O_o

Najprawdopodobniej zakończy się na wojnie o kończące się surowce i pewnie to USA i Chinole się zbombardują nawzajem coś ala fallout.

76561198001815076.png
Opublikowano

Matka wie że ćpasz? Anioły i demony O_o

Najprawdopodobniej zakończy się na wojnie o kończące się surowce i pewnie to USA i Chinole się zbombardują nawzajem coś ala fallout.

Ja nie ćpam, nie pije, nie palę. Jestem trochę dziwny, mam swoje poglądy, ale ja wierzę, że istnieją anioły i demony, bo dlaczego miałbym nie wierzyć w ich istnienie?

finalrender.png

Opublikowano

Hehe golden już cię lubię :D także mam swoje poglądy. Nie chodzi mi w temacie że talerz przyleci i pierdnie z laserka xD . Wojny głód kataklizmy naturalne

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Zabraknie prądu, ludzie którzy byli przyzwyczajeni do codziennej elektryczności zaczną wszędzie robić silne elektrownie atomowe. Jedna wybuchnie i drogą łańcuchową zniszczy pobliskie. Napromieniowany kraj oskarży kraj sąsiedni o zniszczenie elektrowni i rozpocznie się wojna. Ocalałe osoby z napromieniowanego kraju zaatakują elektrownie oskarżonych aby i oni zobaczyli jak im trudno (mimo że oskarżeni nie zrobili nic ku szkodzie ocalałych). Ocalałym się udała dokonać swojego i oba kraje zostaną zniszczone. Jednak przyglądające się mocarstwo patrzy na to wszystko z uśmieszkiem, gdyż dzięki temu zdarzeniu władca danego państwa wpadł na pewien pomysł. Niczym Hitler zechce zniszczyć wszystko poza swoim "narodem wybranym". Chce aby tylko oni przeżyli. Przyporządkuje sobie parę państw a w swoim zamieni elektrownie atomowe na wiatraki i podwyższy cenę prądu do nieubłaganej ilości. Bojąc się mocnego władcy nikt nie zechce zrobić mu buntu. Wszyscy będą zajęci wojną z resztą państw. Surowy władca na początku zechce zniszczyć kościół aby zmniejszyć morale państw a potem zaatakuje elektrownie atomowe pozostałych państw. Wszyscy naukowcy którzy powiedzą mu że niszczenie elektrowni jest ryzykowne zostaną skazani na śmierć. Po zniszczeniu kilku państw chmura promieniowania przedziera się przez inne kraje trując je. Wszyscy chodzą w maskach i pojawiają się nowe choroby. Nikt nie nadąża z lekami i tak umiera planeta. Zabita przez ludzi ludzkość...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Ja nie ćpam, nie pije, nie palę. Jestem trochę dziwny, mam swoje poglądy, ale ja wierzę, że istnieją anioły i demony, bo dlaczego miałbym nie wierzyć w ich istnienie?

Demony nie istnieją bo już wszystkie wybiłem ;_;

@top

Well, odkąd skończyłem DmC skojarzyło mi się z prawdziwym życiem cała fabuła :D

Raptor News = Media(wiemy ile mówią tam prawdy)

Demony = Illuminati

Mundus = Szef Illuminati, "polityk" rządny władzy i bogaty a wielu takich na świecie

Ludzie jak niewolnicy = ludzie na świecie którzy wierzą w telewizyjne wiadomości, fakty, gazety, wywiady

Dante = osoba która wie za dużo której prezydent chce się pozbyć żeby nie powiedział prawdy ludziom np. haker z USA został zabity przed konferencją na której miał ujawnić pewne informacje, oczywiście USA zakłamuje że popełnił samobójstwo

Demony są inteligentniejsze niż ludzie, a napewno bardziej niż ty :D Więc wątpie, że je wybiłeś

Ja jestem bardziej inteligentniejszy od przeciętnych ludzi, poza tym nie jestem nim, na dodatek nie potrzebuję być od nich mądrzejszy żeby je wybić xD
Opublikowano

Demony nie istnieją bo już wszystkie wybiłem ;_;

@top

Well, odkąd skończyłem DmC skojarzyło mi się z prawdziwym życiem cała fabuła :D

Raptor News = Media(wiemy ile mówią tam prawdy)

Demony = Illuminati

Mundus = Szef Illuminati, "polityk" rządny władzy i bogaty a wielu takich na świecie

Ludzie jak niewolnicy = ludzie na świecie którzy wierzą w telewizyjne wiadomości, fakty, gazety, wywiady

Dante = osoba która wie za dużo której prezydent chce się pozbyć żeby nie powiedział prawdy ludziom np. haker z USA został zabity przed konferencją na której miał ujawnić pewne informacje, oczywiście USA zakłamuje że popełnił samobójstwo

Demony są inteligentniejsze niż ludzie, a napewno bardziej niż ty :D Więc wątpie, że je wybiłeś

finalrender.png

Opublikowano

Ja nie ćpam, nie pije, nie palę. Jestem trochę dziwny, mam swoje poglądy, ale ja wierzę, że istnieją anioły i demony, BO DLACZEGO MIAŁBYM NIE WIERZYĆ W ICH ISTNIENIE?

Ja nie wierzę w ich istnienie, bo dlaczego miałbym wierzyć?

Tak jak ktoś wyżej napisał, prawdopodobnie skończy się rozpierdoleniem Ziemii poprzez wojne o surowce, ale ja tam wolałbym atak zombie ^^

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Weteran
Opublikowano

Według mnie to cofniemy się do czasów, gdzie chodzi się w stadach i walczy o terytorium (y)

Głód, bieda, nędza, syf, smród, miliony ciał.. Dobrze, że tego nie dożyję :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Rosja i USA walną na siebie atomówkę przez co ucierpi cały świat. Zostanie 1/4 ludzkości która będzie żyła w biedzie (bo wszystko będzie rozwalone :D)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ja nie wierzę w ich istnienie, bo dlaczego miałbym wierzyć?

Tak jak ktoś wyżej napisał, prawdopodobnie skończy się rozpierdoleniem Ziemii poprzez wojne o surowce, ale ja tam wolałbym atak zombie ^^

Zalozylem, ze osoby, ktore to czytaja sa katolikami, bo wiekszosc jest takich w polsce. Ja jestem agnostykiem, a mimo to wierze w anioly, a tym bardziej w demony. Przeciez woele osob zostalo opetanych

Edit

Chodzilo mi o to ze katolicy wierza w demony i anioly

finalrender.png

Opublikowano

Mi się podoba zombie :D. Dużo zabawy i adrenalinka ^^

Opublikowano

No... nie ma to jak rozpierdolić głowę łomem własnej siostrze ;x

Najbardziej prawdopodobne to wojna atomowa bądź zmiana kierunku lotu komety, która w rezultacie rozpierdoli Ziemię w drobny mak :)

@

A my z pewnością dożyjemy tej pięknej chwili ;)

ps. najpierw zmieni się w 'czerwonego olbrzyma', przy którym też nas już nie będzie :(

Opublikowano

a to co jest prawdą to słońce za 3 mirliardy lat pierdolnie i zamieni się w czarną dziurę

Admin Cienia
Opublikowano

a to co jest prawdą to słońce za 3 mirliardy lat pierdolnie i zamieni się w czarną dziurę

Po pierwsze słońce jest typem gwiazdy któa odrzuci swoje warstwy po czym zamieni się w czerwonego karła. Słońce niema możliwości by powstała z niej czarna dziura gdyż powstaje ona podczas zapadania się masywnych gwiazd, towarzyszy temu niezły pokaz zwany supernową.

Ludzie sami siebie wybiją ze względu na swoją pazerną nature.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ale słońce zapadnie się pod wpływem swojej grawitacji i powstanie czarna dziura

Opublikowano

Przestańcie trollować i udawać debili, bo zamkną temat, myślałem, że to miała być poważna dyskusja na temat poglądów o końcu świata, ale jak widać na tym forum to jest niemożliwe.

Słońce w czarną dziure? Zastanawiasz się czasem co piszesz? Jak już to zamieni się w czerwonego olbrzyma, po czym wchłonie 3 pierwsze planety, chyba tak to było

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...