Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć na 75lv.. WP

buuuniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam zamiar kupić surke wp 75 lv ostrze P reszta g1 na allegro.

Problem w tym, że jest ona czyściutka, a ja zacząłbym na nowo z metinem.. Moje pytanie brzmi, co robić żeby wklepać na ta surę chociażby na zwykłą trute +6, stal +6 i byle shit żeby chociaz metiny mordu uklepać ? :) Buffa będę musiał expić, no niestety :)

Kliknij w pajacyk.pl ------>

http://pajacyk.pl/

3471853652.png

Opublikowano

Tą postacią wiele póki co nie narobisz.

Musisz zacząć od zera, jakimś dropkiem, najlepiej WP/body 35-55 i powoli, powoli dorabiać się na eq ;)

Najlepszym sposobem będzie oczywiście drop w M2 na metkach, stopniowo wraz z większym lvl metki 45/55 + lord w lochu.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Zrób dropka mentala 15 lvl do Imha lub surke wp 35 lvl i idź do m2 na metki. Przy expieniu pewnie dropnie jakis marmurek ;d W ciągu miesiąca dropienia kupisz se ekwipunek (nie jakis pro elo elo ale da rade na metkach).

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ja ci polecam tak: Kupić na Allegro pare kk yang, załatwić jakąś trute sr +30 +6,Stalka +7 starczy,Tarcza na 61 lvl,ebo +8/9,wyzywke +8/9 i coś do hp. I lecimy na Las :)

Kamyki ładnie lecą nawet bez rękawicy, bo aby ubić tego metka 70 bd ciężko.

Albo jak koledzy up mówią zrobić dropka jednak to ci mało polecam gdyż ku słabo teraz schodzą po łączeniu. Lepszym zarobkiem jest powrót do starego dobrego dropienia medali tzn Mental/Body 17 lvl i Loch małp(Sporo ludzi na serwerze jest wiec sporo ludzi potrzebuje medali)

Opublikowano

Bardziej opłacalny byłby zakup M2Bob'a, który jest tańszy a gwarantuje wykreowanie lepszej postaci niż ta o której piszesz.

Lecz jeśli wolisz zakup sury - idź do np. v2/1 i postój z włączonym AutoPicup'em/DropHackiem.

Opublikowano

Bardziej opłacalny byłby zakup M2Bob'a, który jest tańszy a gwarantuje wykreowanie lepszej postaci niż ta o której piszesz.

Lecz jeśli wolisz zakup sury - idź do np. v2/1 i postój z włączonym AutoPicup'em/DropHackiem.

Koleś zaczyna od nowa a ty już go namawiasz do oszustw.

No bez takich!

Zrób dropka na m2 lub drop medale. ( jeśli PLN nie są dla Ciebie problemem to kup yangi i po robocie - tylko, że to przyjemności i frajdy z gry nie daje )

2662114216934981012447.png

Opublikowano

robienie nowej postaci i drop to bezsens, lepiej kup itemki +6 i ulepszaj na dt

Jakoś jednak na te itemki trzeba zarobić ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Kup z 20kk na start na allegro i zrób dropka. Na początku będziesz nim expił/dropił w m1. Gdy uzbierasz więcej kasy kupisz jakieś w miare eq do m2 i tam zaczniesz dropić.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak juz wydajesz kase, to kup yang/itemki na allegro, to jest lepsze i łatwiejsze niż robienie nowego dropa

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Jak kupujesz postać to postaraj się chociaż kupić do niej trochę eq. Bo na 75 lvlu, bez eq to nic nie zrobisz. A chyba nie chce Ci się łowić ryb 24h? :D

Jak dla mnie to zrób dropka do m2, najlepiej bodego do 35 + bojo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...