Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] 35lvl? Nic prostszego :>

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

W tym o to poradniku, przedstawię wam jak wyexpić naszą postać do 35 poziomu, jednocześnie zdobywając EQ, kasę, EQ, itp :>

Zaczynajmy !

Przykładowo wybieramy wojownika Body.

1. Start. Respimy się na mostku, iiiii lecimy expić do 5lvla ! Jednocześnie wykonujemy każdą misję jaką dostaniemy.

2. Teraz jesteśmy mocarni. Wbiliśmy 5lvl. Idziemy do miasta na kanał handlowy, i prosimy ludzi o dofinansowanie :D (tak rodzą się legendy)

3. Powinniśmy zdobyć jakieś 50-100k od ludzi :x Lecimy na kowala i ulepszamy następująco. Hełm do +5/6, Tarczę na +6, miecz na 5lvl na +4 zbroję na +3.

4. Lecimy expić na słabe niedźwiedzie, starając się wydropić coś ciekawego :> (żółcie, skóry, jakiś item z bonem może dropnąć)

5. Niedźwiadki obdarowują nas 10-15lvlem ! Powinniśmy dostać co najmniej 1 żółć i skórę. Sprzedajemy ! :D

6. Za zarobioną kaskę kupujemy miecz na 15lvl i upamy do +6, zbroje na 18 do +6 hełm ulepszamy na +6. zbroje na 1lvl do +6, (przydałoby się mieć zbr na 9lvl. Jeśli takową mamy upamy do +6.)

7. Do 18 expimy na niedźwiadkach, tygrysach itp. Staramy się wydorpić ulepszacze !

8. Mamy matsy? No to jazda :DUpamy zbr na 18lvl do +7/8, tarczę na +7, miecz na +7/8. Teraz jesteśmy bardzo mocarni. Ale to dopiero początek!

9. Wbijamy 20lvl na dzikusach w M2 ! (już m2 :D) Lecimy do strażnika miasta, robimy quest na srebrną bransoletę, upamy co najmniej do +6.

10. na 20lvl dostaliśmy bony <3Wkładamy je do zbr na 18, licząc na 1-2k HP <3

11. 20lvl, EQ piękne, skille ! mamy już 1 skill na M. Staramy się skupować KU do owego skilla :3

12. Kupujemy hełm na 21lvl +6/7 ! Można się postarać o 5kątną tarczę +6/7 :> Wbijamy 25lvl na dzikusach, sprzedajemy nasz super uber drop. Kupujemy medal konny i robimy koniura. (opłaca się skupować medale)

13. Codziennie robimy lvl konia ! (żmudne, ale trzeba ;x) Wbijamy 28lvl na dzikusach, sprzedajemy super uber elo drop.

14. No i teraz jazda. Kupujemy bronie na 30 (dla naszej klasy) , jak najtaniej, nawet +0 sr0 um0. Jak najtaniej ! Odpalamy 2x metina, i wbijamy np szamance 20lvl. Zmieniamy sr, tak długo aż nie będą 25%+. Przed zmienianiem śr, ulepszamy broń do +6/7.

15. Broń powinna być już +6/7 sr 25+. Dobijamy 30lvl i GG. Mamy 5x bodzia. upamy broń do +8/9. resztę zostawiamy.

16. Nasze EQ powinno wyglądać tak : hełm/tarcza +6/7. Broń 30 +7/8/9 sr 25%+. Zbroja na 18 +7/8, Srebrna br. +6/7/8/9.

17. Expimy na metinach 25/30 do 35lvla. Za zarobioną kasę kupujemy zbrojkę na 34 +8/9, z KD, najlepiej bez bonów. (sami wsadzimy bony :>)

18. Jesteśmy oficjalnie mocarnym 35lvl. EQ piekne, postać cud miód malina :3

*19. Co nam bardzo pomoże? :>

-PD na 3godziny !.

Robimy jakies konto, dajemy werbuj gracza i wpisujemy tam e-mail. Z refflinku na meilu rejestrujemy główną postać. PD i buty wiatru są u nas w dezpozycie.

-Metin2mod/PL . Słynny mod! Speed hack, wykrywazc metinów, Wait Hack, Fish bot ! Link:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

---------------------------------------------

To tyle ode mnie. Dzięki za przeczytanie, myślę że pomogłem :>

3majcie się wszyscy !

tut pisany z dedykacją dla : mentalo2507

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Mała uwaga; ). Jeżeli ktoś robi nowe konto może skorzystać z darmowego PD na 3h wtedy jest o wiele szybszy exp : ) . Poradnik bardzo dobrze opisany i wszystko wyjaśnione. Należy się Lajk za kawał dobrej roboty!

Opublikowano

hacki są złe nie ucz hackować -.-

Od tego jest to forum :D.

Tut fajny tylko mam pytanie czy jak mam konto 50+ i wezmę werbuj gracza i to konto zwerbowane będzie moje to czy można dostać bana?

Opublikowano

Tut 5/10 dlaczego ? ponieważ ktoś może mieć pecha i nikt nie da mu kasy,nie dropnie żółci,skóry itd. Expić od 30 lvl do 35 na metkach ? 2 lata czy 3 zajmie mi to grając 6-8 h dziennie ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Tyle tych poradników jest że każdy tak samo wygląda, wiem że bardzo trudno wbijać lvl'e w metinie bez poradnika ; )

p.s nie dostaje się itemów za reflinki bo usuneli albo zjebali ;(_)

wjub1h.jpg

Opublikowano

Tut niezły, (8,5/10 :D) bo mi nie pasuje trochę punkt 2. . Bo kto dzisiaj by kogoś dofinansował. (przynajmniej w grach ..) 5 jest też średni. (bo żółć akurat wypadnie..)
Reszta jest ok

Opublikowano

Jest dobrze, lecz teraz zrobili wykrywanie ip i nie można na jednym kompie robić sb werbowania, chyba że mamy zmienne ip.

Opublikowano

Mała uwaga; ). Jeżeli ktoś robi nowe konto może skorzystać z darmowego PD na 3h wtedy jest o wiele szybszy exp : ) . Poradnik bardzo dobrze opisany i wszystko wyjaśnione. Należy się Lajk za kawał dobrej roboty!

jak dostać to PD? :>

a tak wgl to bardzo optymistyczny ten poradnik :D ulepszyć branze na 20 lvl do +6, tylko że jak zjara to LIPA :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...