Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z premierą PS4 postanowiłem, że sprzedam cały swój zestaw PS3. Jednak nie wiem ile mogę za niego dostać. Będę sprzedawał oczywiście na allegro. Fajnie, gdybyście mi napisali ile mogę wyciągnąć minimalnie i maksymalnie.

http://fotozrzut.pl/zdjecia/425826c605.jpg

Jakby ktoś miał problemy z zobaczeniem to na zdjęciu są przedmioty takie jak:

Gry:

- Call of Duty Black Ops [PL] + Rezzurection DLC

- Call of Duty Black Ops II [PL] + Season Pass

- Call of Duty Modern Warfare 3 [PL]

- Battlefield 3 [PL] + Premium

- The Walking Dead [ENG]

- Sleeping Dogs [PL]

- Bioshock Infinite [ENG]

- Max Payne 3 [PL]

- FarCry3 [PL]

- The Last of Us [PL]

- Mortal Kombat Komplete Edition [ENG]

- Need For Speed Most Wanted [PL]

- Killzone 3 [PL]

- Medal of Honor: Warfighter [PL]

- DmC Devil May Cry [PL]

- GTA V [PL]

- Crysis 3 [PL]

- Ratchet & Clank Trilogy [ENG]

- God of War Ascenion [PL]

- GRID 2 [PL]

- Heavy Rain [PL]

- Tomb Raider [PL]

- Metro Last Light [PL] + Season Pass

- Terraria [ENG] (Gra na dysku)

Sprzęt:

- Pad DS3 (2 sztuki)

- Kontroler PS Move (2 sztuki)

- Kontroler nawigacyjny (2 sztuki)

- Kamerka PS Move (1 sztuka)

- Karabin PS Move (1 sztuka)

- Słuchawki Pulse Wiereless Stereo Headset Sony 7.1

- Konsola PS3 Slim 320GB.

2 ostatnie przedmioty nie są na zdjęciu bo się nie zmieściły. Tak więc proszę o wycenę sugerując się cenami z allegro. Konsolę mam zamiar sprzedać w ciągu kilku dni. Za każde mądre odpowiedzi like oraz 5. Nie wiem też czy sprzedawać z kontem czy bez konta ale z jego zawartością na dysku twardym konsoli tak więc proszę o radę. Wszystko jest zadbane. Sprzęt ma zwykłe ślady użytkownika, nie mam gwarancji oraz książeczek i opakowania. Ew. proszę osobno wziąć pod uwagę słuchawki bo może je zostawię i nie będę kupował nowszego modelu.

Opublikowano

Myślę, że za wszystko może 950-1100zł dostaniesz ale to raczej maksimum. Kto Ci kupi używane gry? lol.

Opublikowano

@up: nie za bardzo zgodzę się z tobą.

Uważam że za taki zestaw możesz spokojnie oczekiwać 1500 zł, szczególnie że są w nim tytuły stosunkowo nowe (GTA V, The Last of US itd.)

vy3f.jpg
Opublikowano

@abs2025 śmieszny jesteś.... Jeżeli gry są w stanie bdb to dostanie 1700zł, dostałbys może nawet 1900zł, ale konsola bez gwarancji.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Zawsze dbam o sprzęt. Gry nie mają prawie żadnych śladów. Przynajmniej te nowsze. Wiadomo, że jakaś tam ryska się znajdzie ale nie wpływa to na jakość rozgrywki. 1700zł? Niby cena ok, ale myślałem, że troszkę więcej uda mi się wyciągnąć. Obczajcie aukcje allegro:

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=PS3&price_from=1300&price_enabled=1&offerTypeAuction=2

Co prawda nikt nie licytuje ale jakie dali ceny. Mój zestaw bije na głowę tamte.

Opublikowano

Fajny zestaw, powinieneś dostać za niego z 2k.

Jednak w praktyce będziesz miał problemy ze sprzedaniem całego zestawu, nie każdego mogą akurat interesować gry które posiadasz. Łatwiej będzie to sprzedawać osobno.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że PS+ kończy się na początku lutego. No dobra, zdjęcia właśnie porobiłem i będę to jakoś układał w całość. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

I jeszcze jedno, jeżeli nie chcę dodawać swojego konta na sprzedaż ale na nim mam np. Premium do Battlefielda albo dodatki do Call of Duty to jeżeli w aukcji napiszę, że nie dodaję swojego konta ale jego zawartość, która jest na konsoli ściągnięta to rozumiem, że wszystko powinno być zrozumiałe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...