Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kuroko No Basket 2 !

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 sezon trochę gorszy od 1 jak dla mnie >_>

Bo jeszcze się nie rozkręciło, chociaż wiadomo pierwsze odcinki i pokazywanie bohaterów oraz ich umiejętności na początku zawsze robi wrażenie.

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jakiej stronie oglądasz to Anime ^ ^

Bo jeszcze się nie rozkręciło, chociaż wiadomo pierwsze odcinki i pokazywanie bohaterów oraz ich umiejętności na początku zawsze robi wrażenie.

76561198041325734.png

Opublikowano

Drugi sezon najbardziej opiera się na Akashim. Jeżeli nawet się nie pojawił to jaki jest cholera sens oceniania tego Anime po 7 odcinkach? Proszę Was, od czegoś trzeba zacząć :D

Poza tym KnB głównie skierowane jest do wielbicieli koszykówki, tudzież ja nim jestem, więc mnie motywuje bardzo każdy odcinek i z niecierpliwością czekam na kolejne.

(końcówka 6 odcinka tak mnie rozwaliła, że ryłem ze śmiechu przez 5 minut xD cóż za oryginalne przeciąganie).

"Know Your Place"

Opublikowano

Jedna z najlepszych anime sportowych jakie oglądam :D

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam, ponieważ w końcu pojawiła się jedna z najważniejszych postaci.

Po ostatnim odcinku jestem wstrząśnięty zaje**stością tego anime, to jest właśnie coś o czym mówiłem. Akashi się pojawi i zacznie się prawdziwa akcja.

Zapraszam do oglądania!

"Know Your Place"

Opublikowano

Odświeżam, ponieważ w końcu pojawiła się jedna z najważniejszych postaci.

Po ostatnim odcinku jestem wstrząśnięty zaje**stością tego anime, to jest właśnie coś o czym mówiłem. Akashi się pojawi i zacznie się prawdziwa akcja.

Zapraszam do oglądania!

No w koncu :D Prawie Kagami by miał nożyczki w głowie :D

76561198041325734.png

Opublikowano

Nie ma co, anime jest genialne :D Szkoda, że trochę sobie je popsułem czytając mangę :P ale trudno warto było się dowiedzieć co będzie dalej :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Episode 18:

Cholera jasna, Kagami dostał takiego power upa, że Aomine przy nim nie ma żadnych specjalnych umiejętności.. Fuck

Jakość z sezonu 1 na pewno spadła, a mimo wszystko cieszyłem się jak dziecko oglądając Aomine (Kagami to nub).

Do tego zajawka 19 epa, no po prostu majstersztyk xD

xlwk.png

417711489342956987022.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Co myślicie o zakończeniu serii  jak dla mnie trochę szybko się skończyła ; p Jeszcze na koniec Murasakibara osiągnął strefę  była moc :P Mam nadzieję że przyszły sezon czyli trzeci da nam jeszcze większą radoche :D

76561198041325734.png

Opublikowano

Co myślicie o zakończeniu serii  jak dla mnie trochę szybko się skończyła ; p Jeszcze na koniec Murasakibara osiągnął strefę  była moc :P Mam nadzieję że przyszły sezon czyli trzeci da nam jeszcze większą radoche :D

Podzielam twoje zdanie, ale powiem tak w tej serii było większe zaskoczenie na 100% niż w pierwszej.

Z niecerpliwieniem czekam na 3 sezon a na tą chwilę mogę ci polecieć inne anime np. No Game No life :).

Kuroko RULEZ :)

Opublikowano

Podzielam twoje zdanie, ale powiem tak w tej serii było większe zaskoczenie na 100% niż w pierwszej.

Z niecerpliwieniem czekam na 3 sezon a na tą chwilę mogę ci polecieć inne anime np. No Game No life :).

Kuroko RULEZ :)

No Game No life oglądam to Anime na rozluźnienie :P Ale i tak nie mogę się doczekać Seirn Vs Rakuzen :P podobno Akashi ma moc :D i jeszcze prawie zabił kagamiego charakter też niczego sobie :D

76561198041325734.png

Opublikowano

No Game No life oglądam to Anime na rozluźnienie :P Ale i tak nie mogę się doczekać Seirn Vs Rakuzen :P podobno Akashi ma moc :D i jeszcze prawie zabił kagamiego charakter też niczego sobie :D

To już zalezy jak autorzy rozegrają to wszystko w anime, pożyjemy zobaczymy :).

Jednakżę serię polecam :). I nie tylko fanom sportu, ale innym :).

Opublikowano

Wszyscy co czytają mangę wiedzą że Akashi ma Emperor Eye oko imperatora przewiduje przyszłość. Zostały jeszcze mecze Kajio vs Seirin ( spoiler : Kise nauczy się stylu kuroko typu jego nowe rzuty lub Ignite Pass Kai) , Rakuzan vs Schutoku i oczywiście finał Rakuzan vs Seirin co jeszcze na mangach mecz się nie skończył.

sebastocMC polecam ci obejrzeć 2sezon gdy Kagami wchodzi w "MPCforum" konta aomine wtedy jest akcja.

sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

Wszyscy co czytają mangę wiedzą że Akashi ma Emperor Eye oko imperatora przewiduje przyszłość. Zostały jeszcze mecze Kajio vs Seirin ( spoiler : Kise nauczy się stylu kuroko typu jego nowe rzuty lub Ignite Pass Kai) , Rakuzan vs Schutoku i oczywiście finał Rakuzan vs Seirin co jeszcze na mangach mecz się nie skończył.

sebastocMC polecam ci obejrzeć 2sezon gdy Kagami wchodzi w "MPCforum" konta aomine wtedy jest akcja.

Wszystko super fajnie, ale z tym spoilerowaniem mogłeś sobie darować.

W każdym razie anime już od dawna traci na jakości, a mimo to nie da się od niego oderwać oczu.

Czekam na kolejny sezon choćby dla tego jednego epa z akcją, a te akcje są po prostu nie do opisania.

Zdarza mi się nawet jeszcze oglądać na youtubie kagami vs murasakibara/aomine bo to jest po prostu hipnotyzujące jak on tak lata z tymi piorunami w oczach.. Na szczęście obecny sezon nie jest taki zły żeby nie było czego oglądać.

417711489342956987022.png

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dla mnie tak samo dobry jak poprzedni ^^ czekam na 2015 i 3 sezon :3 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oglądnąłem pierwszy odcinek po angielsku 2 godziny po premierze w Japonii bo nie mogłem wytrzymać. Moje top2 anime! Kto jeszcze nie ogladal - polecam.

Nawet jesli nie interesujesz się koszykówka jest to z*******a seria.

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Jestem miło zaskoczony 3 sezonem. Czekam z niecierpliwością na drugi odcinek ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...