Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Potrzebuje pomocy w stworzeniu kodu do sfbota.

C2AB13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni forumowicze, potrzebuje waszej pomocy w stworzeniu kodu do sfbota, który mogę zastosować dla moich postaci.

Co dokładnie ma bot robić?

- Wykonywać zadania o każdej porze dnia (różnie się loguje), preferując tylko doświadczenie.

- Atakować graczy z rankingu, którzy znajdują się pod moją postacią niżej - od 1 do 2000.

- W misjach zbierać klucze do lochów.

- Dołączać postać do bitew gildyjnych.

I tylko tyle, bot nie może ustawiać warty, rozdawać statystyk, bo robię to osobiście.

Dysponuje wysokim arsenałem postaci zwiadowczych - tą klasę proszę ustawić w kodzie.

Za pomoc w stworzeniu kodu, który potem wkleję do dokumentu programu będę bardzo wdzięczny. Mogę odwdzięczyć się kilkoma polubieniami postów (jeśli komuś na tym bardzo zależy) i rejestracją z ref-linku na jakimś serwerze sfgame, na którym grasz.

Jestem w posiadaniu najnowszej wersji programu.

Opublikowano

A nie lepiej http://sfbot.de/ ?

Mam tego bota, tylko kont nie mogę dodawać, zepsuty i nie naprawi się, próbowałem wszelkimi sposobami. Dlatego proszę was o wygenerowanie dla mnie kodu, który sobie wykorzystam i bot będzie śmigał. :)

Opublikowano

Mam tego bota, tylko kont nie mogę dodawać, zepsuty i nie naprawi się, próbowałem wszelkimi sposobami. Dlatego proszę was o wygenerowanie dla mnie kodu, który sobie wykorzystam i bot będzie śmigał. :)

Na forum jest umieszczony tutoriał jak naprawić tego bota ale też i naprawiony spolszczony bot... Poszukaj =)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...