Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Działający sfbot

chmarza

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu niemogę się zalogować w bocie moge tylko wybrać język i gdy biore ok to pisze żebym się zalogował

Opublikowano

No dobra, pobrałem z tego uploada, włączam bota, wybieram język polish i dalej nic nie mam po polsku, tylko po angielsku.

Dlaczego ?

Ja też tak mam ale trudno. Jaki masz problem, nie znasz angielskiego? ;d

gnYrBkB.png

Opublikowano

Witam i już odpowiadam.

No dobra, pobrałem z tego uploada, włączam bota, wybieram język polish i dalej nic nie mam po polsku, tylko po angielsku.

Dlaczego ?

Ponieważ jezeli już miałeś ściągniętego bota to zostały pierwotne zapisy w rejestrze. Bot mojej edycji zawiera spolszczenie lecz rejestr nie uznaje go za dopuszczalny i dalej będziesz miał bota w języku angielskim lub niemieckim. ;)

Usuń wartości z rejestru i rozpakuj bota od nowa. Lecz jeżeli nie znasz się na dzewach rejestru to nie grzebaj za duzo, zostaw jak masz. Niedługo ukażę się nowa aktualizacja to będziesz miał po polsku ;D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ja mam mały problem, ponieważ w nazwie postaci mam polski znak "ż" i przez to nie może mnie zalogować :/ Czy ktoś może coś poradzić?

Napisz do supportu o zmianę nicku :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

witam , ja mam taki problem ze jak sie juz zaloguje i klikam Start to wyskakuje mi okienko ze program przestal dzialac i zebym poszukal rozwiazania w sustemie w trubie online lub zamknal program i nie wiem co zrobic zeby dzialalo ;/

Opublikowano

Taki błąd często się zdarza, spróbuj uruchomić aplikację jako administrator.

Ewentualnie "rozwiąż problem ze zgodnością", jeżeli z pozycji admina nie odpali..

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu, gdy chcę rozwinąć listę serwerów itp, to po prostu nie ma jej? Ani nie mogę jej rozwinąć, jak to naprawić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...