Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Estius.pl [DEDYK][EASY]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego sa potrzebne ulepki typu kawalek klejnotu itp? to jest przeciez serwer easy

Zrobicie cos z tym wywalaniem?

Dlaczego diablo pokazywal w filmie ze aura dziala jak ostrze u wp a na serwerze tak nie jest?

Serwer porazka...

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze nawet nie zawitałem i nie zawitam, bo po co dawać linki do pobrania inne niż multiupload, gdzie pobiera klient się po 7kb/s, żenada. Wrzucilibyście to na mega.co.nz, a nie jakieś ku*wa maniany...

Opublikowano

Dlaczego sa potrzebne ulepki typu kawalek klejnotu itp? to jest przeciez serwer easy

Zrobicie cos z tym wywalaniem?

Dlaczego diablo pokazywal w filmie ze aura dziala jak ostrze u wp a na serwerze tak nie jest?

Serwer porazka...

No ja też nie rozumiem po co są te zwalone ulepki, ktoś ma na 70+ dropić sobie klejnoty? Zresztą to easy nie powinno być wcale ulepek na +5/6....

Opublikowano

dobre jaja xD ledwo pobrałem i już usunąłem xD tak chujowego patchera to ja nigdy nie widziałem, chuj z tym że ma ładną grafikę skoro nie działa :D strona też wygląda jak gówno, ale co się dziwić po gotowcu? :D

super serwer 2/10

Opublikowano

Wszedłem na serwer, pograłem 10 minut i zbugowało mi postać.. CO z tego że piszę, skoro i tak nikt nie zamierza pomóc.

Sprawdzajcie sobie $ ja spadam. Wiedziałem, żeby nie ładować na start w IS..

Opublikowano

Gunwo nie serwer.

-do biologa przedmioty nie dropią ANI TROCHĘ

-żeby kupić dopalacze trzeba sporo kasy + że są po 25 sztq, a roski mają losowe wartości

-na +5,6 trzeba ulepki

-zbugowane mapy

-chuyowy drop kasy/ew. za wysokie ceny u npc

-nie ma obiecanego peta na start

-kicka co moment

to na tyle, dziękuję.

Jedynym +sem jest ilość graczy, jest ok. 1k. Nic więcej sensownego na tym serwerze NA CHWILĘ OBECNĄ nie widzę

Opublikowano

Serwer jest fajny gra sporo osób ale jeden minus administracja nie potrafi nic zrobić same bugi i jest tylko 1 admin bo reszty nie ma(poszli :D).Szkoda że na takim po bugowanym serwerze gra 1k osób a na serwerach dopracowanych bez bugów gra 50 osób.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Serwer jak dla mnie to totalne dno, a zachowanie administracji wobec graczy jest karygodne.

Nie polecam gry na tym serwerze.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Aktualna liczba osób online ?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Nie polecam , server robiony tylko pod bazę danych z id , zostanie zamknięty po kilku dniach , a ci co dali sobie takie same passy na tym serverze jakie mają na pl'u to już swoich kont nie zobaczą ;)

A WIĘC JEŚLI CZYTACIE TEN POST TO NIE DAWAJCIE SOBIE TAKICH SAMYCH PASSÓW JAK MACIE NA PL'U , A JEŻELI JUŻ ZAŁOŻYLIŚCIE TO JAK NAJSZYBCIEJ ZMIEŃCIE SWOJE HASŁO.

Opublikowano

Nie polecam , server robiony tylko pod bazę danych z id , zostanie zamknięty po kilku dniach , a ci co dali sobie takie same passy na tym serverze jakie mają na pl'u to już swoich kont nie zobaczą ;)

A WIĘC JEŚLI CZYTACIE TEN POST TO NIE DAWAJCIE SOBIE TAKICH SAMYCH PASSÓW JAK MACIE NA PL'U , A JEŻELI JUŻ ZAŁOŻYLIŚCIE TO JAK NAJSZYBCIEJ ZMIEŃCIE SWOJE HASŁO.

Hasła są kodowane w md5,a tak niekompetentne osoby tego nie odkodują.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...