Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Estius.pl [DEDYK][EASY]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BEKAXD chce dostać szczerą odpowiedź, czy beta testy były na prawdę czy sobie jaja robicie? jakiś tam yang bug jest (jakby były beta testy to by go nie było) zjebany patcher który zacina się, brak dropu z metków 105 lvl i zbugowane dt. chce szczerej odp.

a teraz sobie jebnę opinie, a co mi tam.

gówno, serwer to jedno wielkie gówno, bug na bugu. pierwsze co mnie wkurwiło to patcher. piękna grafika ale nie działa bo się nie chce załadować, tylko zżera procka jak pojebany, pełno bugów (yangbugi, bugowanie postaci, bugi z dt, drop z metka 105, "jak ktoś ma PD z is to cofa mu expa") podobno była beta. a co wy na niej robiliście? w m1 cały czas siedzieliście i pvp robiliście czy jaki chuj? nie potraficie zrobić serwera to go nie róbcie, czekacie tylko aż kasa za maszynę się zwróci kilkukrotnie i heja! zamykamy serwer.

gówno, nie polecam.

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam wymienić listę bugów która od początku byla na tym serwerze :D ?
- Bug V2 , Red Lasu

- Mapa 105 / 0 dropu z metkow

- Exp zostal tak zwiekszony ze to 4 fun a nie medium

- system ulepszen wogole nie wgrany

- częśc itemow nie da sie na +1/2/3 ulepszyc

- ulepszacze na itemy ypu stalka ogon węża itp itd

+ jeszcze 50 innych bugów

Moja subiektywna ocena co do bugów

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Mam wymienić listę bugów która od początku byla na tym serwerze :D ?

- Bug V2 , Red Lasu

- Mapa 105 / 0 dropu z metkow

- Exp zostal tak zwiekszony ze to 4 fun a nie medium- Po pierwsze to Easy a nie medium naucz się czytać nazwę tematu, po drugie exp jest ok.

- system ulepszen wogole nie wgrany-

- częśc itemow nie da sie na +1/2/3 ulepszyc-

- ulepszacze na itemy ypu stalka ogon węża itp itd- Bug został już naprawiony a więc po co pisać o nim ?

+ jeszcze 50 innych bugów

Moja subiektywna ocena co do bugów

Co do samego serwera jest jaki jest, super pro, wypasiony niestety nie, ale fajnie się gra. Co do tych bugów administracja pisała że je naprawią a więc nie rozumiem po co pisać milion razy że są takie i takie.

Opublikowano

Co do samego serwera jest jaki jest, super pro, wypasiony niestety nie, ale fajnie się gra. Co do tych bugów administracja pisała że je naprawią a więc nie rozumiem po co pisać milion razy że są takie i takie.

mieli czas na becie żeby je naprawić. nie zrobili tego bo albo mieli chujowych beta testerów albo tej bety wgl. nie było.

Opublikowano

Była jakaś tam. No ale niestety jak się nie ma porządnych testerów tylko robi się open betę to nie ma się co dziwić.

Opublikowano

Serwer robiliscie tyle czasu, byla beta .. kto na tej becie byl ? idioci czy kretyni ??

z metinow brak dropu, nie dodany system ulepszec,ulepszacze TYLKO w IS, yangi nie dostosowane do lvla.. na 1-40 bardzo malo yang potem jak idziesz do v1/v2 masz yangi, potem w grocie juz mniej...

Byl bug na expa, na 2 komnatach w av1 za spot lecialy 2 kropki, czyli 1 lvl za 2 spoty.. a jak pojechalo sie na inne spoty z tymi samymi mobami to lecialo moze z 5-7 %. z metinow na mapie 105 + nie ma dropu, nie ma zadnych bossow. kompletnie zero nowosci... na chwile obecna serwera NIE POLECAM

Opublikowano

Serwer nie porozumienie. Nie ma sennsu już nawet im szans dawać. Jak można startować z tylema bugami. Co widać je na pierwszy rzut oka. Wszystko się buguje i psuje ;)

Zagrajcie sobie na innym serwerze. Bez Hejtu ale naprawdę jest kicha.

180 lvl.. w Rankingu....

Opublikowano

Serwer nie porozumienie. Nie ma sennsu już nawet im szans dawać. Jak można startować z tylema bugami. Co widać je na pierwszy rzut oka. Wszystko się buguje i psuje ;) Zagrajcie sobie na innym serwerze. Bez Hejtu ale naprawdę jest kicha. 180 lvl.. w Rankingu....

180lvl to 10h expu.

Opublikowano

Według mnie fajny serwer lecz ten max lvl odstrasza już.... Powinno się go wbijać około tydzień gdyż najwięcej osób wtedy wbija. Topka odstrasza nowych.

Opublikowano

Dla mnie zmniejszyć exp ... ,a jak narazie nie zwiększać +200 lvl ,a po 2-3 dniach jak ogarniecie all bugi z ulepszaniem i ulepszaczami...

,żeby ten 200+ lvl wbijalo sie np z 200 na 201 okolo 40 minut z PD z ISu

Uczeń
Opublikowano

epickie buty niczym sie nie roznia od fenkow... max mozna do +4 ulepszyc... broszury nie dropia, inni porobili epiki bo nie bylo ulepszaczy -.- czy cos tutaj dziala?

Opublikowano

Ulepki nie dropią.

System ulepszeń nie pełny

Nie ma szans zdobyć bez is'a dodania zwierzątka

BM na +1 potrzebuje już broch, kamieni.

Woj na zbrojkę nie potrzebuje kamieni wodnych

30kk za roskę (25szt), która ma losową wartość, gratuluję pomyslu...

Za szybki exp na wyższym lvl'u

Biolog bez isa nie do wykonania

Pomieszaliście tak te bonusy, że nie wiadome jaki działa na av2.

Redlas nie działa

Administracji nie ma wcale w grze

Nie ma dropu z metków 100

DT zbugowane

WW zbugowane

PD'ki nie dropią wcale

SM'y też nie, a w prezce jest ukazane że dropią.

Ze szpona nie robi się nic dalej

Na razie chyba tyle, jak mi się coś przypomni to dopiszę.

Opublikowano

Ja Prd. Wam to nie dogodzi. Płaczecie, że ciągle hardy hardy, ja chcę easy... Kur robią wam easy, to płaczecie, że się łatwo expi... Co wy z głowami macie?

Opublikowano

No ja nie wiem o co chodiz Admnistracji. Bardzo prosze co pisze na stronei gdzie mamy na nich głosować

58951850559629729214.jpg

a co jest

03832174815019031522.jpg

Prosze was! Tutaj leci exp szybiej niż na Pandorze. Idzcie z tym ścierwem. Niedopracowny, bugi z bety i tp..

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...