Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Smite a Wood PC.

harnas69xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Problem, pytanie? Sam nie wiem.

Otóż komputer mam z drewna, nie ma co ukrywać, albo i gorzej. Chciałbym sobie pograć w SMITE i mam pytanko, da się tutaj skonfigurować tak ustawienia jak np. w LOLu, by nie potrzebowało tak dużo pamięci itp? Czyli usunąć wszystkie cienie i inne duperele od strony plików gry jak i w samej grze?

Komp chujowy, 1gb ramu, karta jakaś tam gf-a zintegrowana, wymieniam go dopiero po świetach.

W LOLu po wszelkich konfiguracjach miałem na tym kompie ok 60 fpsów.

1610016.jpeg

Opublikowano

W ustawieniach graficznych jakoś tekstur,świata i cienia możesz dać na low.Są jeszcze jakieś opcje,ale nie wiem w sumie co one dają,nie sprawdzałrem.

Opublikowano

Jak ściągniesz Smite >>tym<< programem możesz wyłączyć wszystkie cienie, drzewa, cząsteczki oraz niepotrzebne elementy na mapie. Gra wtedy wygląda beznadziejnie ale zawsze można odzyskać z 20 fps'ów :)

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/2b5247cdbf655cc5af5364eb93509b5a8a9cbd9901a489f466bbc36a484d4375/analysis/1384088106/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...