Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Koniec botów

władca10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze znajdą się osoby które będą używać botów.. Po za tym jeśli byśmy ich nie używali to po co byłby ten dział na forum ?

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Skoro nie chcesz botów to co robisz na tym forum o.0

Oczywiście, że boty 4ever! BP jest zbyt skąpe żeby grać uczciwie, nie mam zamiaru płacić im, skoro widzę że z fajnej gry zrobili maszynkę do $$

Opublikowano

Słyszałem że wszystkie pixele są tak jakby offline , próba ściągnięcia któregoś kończy sie na niczym a jak już się uda ściągnąć to się nie da odpalić :/

Opublikowano

Dobrze, nie będzie botów, fajnie - a co z tymi wyboconymi SFE ? Szkoda, że bp zaczął banować gdy to już nie miało sensu... SFE się wybocili, mają dosłownie wszstko, a ja nawet 5 lf4 nie mam ? Przez to boty będą ZAWSZE, chociażby tylko pixele, ale zawsze coś - dzięki nim wrota poskładam i trochę szybciej dogonię te SFE :)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...