Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Stwórz Własną Broń

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

k9v4.jpg

Niestety tylko zdjęcie (skaner odmówił posłuszeństwa) :D To moja czterostrzałowa wyrzutnia rakiet (wiecie taki czteropak). Rysunek zrobiony już dawno temu ale pomyślałem, że skoro nic nie robi to może wystartować. Pomysł bardzo fajny bo się wszystko składa w taką małą skrzynkę właściwie jak urna wyborcza ale to tylko tak teraz mnie naszło xD

//zaakceptowane

1384596242-U666099.png
Opublikowano

Jako tako dobre :P Nie znam się na innych programach graficznych niż Paint, więc zrobiłem to w paincie:

ulxp.png

Funkcje tej broni: Wystrzeliwuje pocisk nukleany, który jak w coś walnie to robi niezłe piekło B) Jednak jeśli ktoś uderzy (np. snajperką) w ten pocisk nuklearny, to po prostu rozpada się.

Gdybym umiał obsługiwać np. Photoshopa to by było o wiele lepsze :P Jednak nie umiem go obsługiwać i nie ciągnie mnie by się tego nauczyć. Dlatego zrobiłem to w paincie ;)

//zaakceptowane

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Model w pełni wykonany przeze mnie, modelowałem od zera, na niczym się nie opierałem. Te efekty przy końcu lufy to wyrenderowałem przy pomocy gimpa, używałem tylko jego i Blendera. Ta broń to miotacz plazmy. Uwzględniając, że czas trwania konkursu trwa do jutra, niestety już nie zdążyłem wykonać jakiegoś sensownego tła, a nie chcę stracić też całego weekendu, bo cały dzień siedziałem nad tym. Mam nadzieję, że się podoba i trud się opłacił, pozdrawiam.

di-7GBCJYZT.png

I przepraszam za słabą jakość, nie miałem zbyt dużo czasu a mój komputer to też nie jest jakiś mega dobry.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Konkurs zostaje anulowany i rozpoczęty od nowa wszystkie aktualne prace które są w tym temacie zostają anulowane. Niedługo zostanie uruchomiony konkurs od nowa ;).

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...