Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ubi.com

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , więc mam takie pytanie .

Bo jak przeczytałem w instrukcji HEROES MIGHT AND MAGIC V że na ubi.com jak jest w multiplayerze można zagrać z ludźmi przez neta , że są pokoje itp. Tylko że pisze żeby podać jakiś kod ... w instrukcji piszę że trzeba się tam zarejestrować na tym ubi.com i kliknąć na ''Konto'' i wtedy przejdzie do tej rejestracji , tylko ja mam taki problem że pamiętam że to miałem na początku jak zainstalowałem grę a teraz tego nie mogę znaleźć :/ HELP .

I drugie pytanie to czy ktoś na multi w to jeszcze gra czy już nikt ? no bo jak nikt nie gra ty chyba nie ma sensu nawet szukać ;) . I trzecie pytanie to takie czy ta rejestracja jest za darmo ? czy drugi raz trzeba płacić ?

@Edit

Okey , działa , musiałem patche do najnowszego wgrać , tylko teraz mam taki problem że wszystkie serwery są w wersji 3.1 a ja mam 1.6 a na internecie nie ma wersji 3.1 ;/ 3.1 jest tylko do dzikich hord a ja mam zwykłą 5 ;^ .

Pomożecie ? ;x czy ten multiplayer jest na dzikie hordy i zwykłą 5 ? czy to jest to samo ? ...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

bla bla super

Nie nabijaj postów

A nie masz gdzieś w folderze z grą jakiegoś patchera czy coś?

Jezus, ten temat z listopada xD

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...