Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor SM

kfs

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witaj!

To pytanie jest skierowane do osób które to robiły bądź dalej robią! Wiec jeśli nie wiesz nie wypowiadają się!

Ok do rzeczy, jakie reklamy/ankiety wypełniać na darmowe SM (str. Metin2) ? Chodzi mi o sprawdzone ,tak aby przyszło SM jak wypelnie ankiety a nie jak w większości przypadków zrobię a nie przyjdzie :)

Za pomoc daje like.

Opublikowano

Najlepiej kup sobie starter za 5zł i wpisuj tam swój numer telefonu w tych reklamach, ponieważ te reklamy w których trzeba podać numer najczęściej działają i jest z nich najwięcej SM.

Opublikowano

nie sluchaj typa @up

To nie dziala bo sprawdzalem nawet wczoraj

Kiedys dzialalo

Rob na amerykanskim IP ale nie znam za dobrego programu do zmiany bo AOL ostanio szwankuje

Opublikowano

Jak masz wszystkie reklamy w sponsor pay, to rób te, które wymagają tylko wejścia i ewentualnego wypełnienia krótkiej ankiety. Reszta to kłamstwo i nie dostajesz, albo przybywają Ci sm'y bardzo bardzo późno.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Spróbuj coś zamówić na fałszywych danych :) Robiłem tak na DO i leciało uhuhu... zamawiałem wtedy bodajże jakieś pakiety z TP.

Jak to na fałszywych danych?

Opublikowano

To czy dostaniesz SM, to w większości przypadków szczęście. Ja wypełniałem do ZI i przyszły, w metinie też pare razy próbowałem, ale w jakichś innych grach nie działało. Szczęście i tyle, ja podawałem fałszywe dane, podawałem numer aktualny (pomyliłem), ale nic nie wzięło mi z konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...