Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack "zaglądający w skrzynie pirackie "

-=(pluto)=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum ale mam pytanie czy owy hack http://www.youtube.com/watch?v=OdPOxWLo8uY działa i czy ktośgo testował i czy nie banują po nim ... Bo grałem uczciwie i z zet dostawałem klucze i dokupywałem jeszcze i 100 kluczy i ani jednej lf 4 na bocie kiedys musialem chyba 300 kluczy na 3 lf4 wlozyc ( i mam tylko 3 lf4 .. ) A teraz nadal chcilbym pociskac uczciwie ale tak sie nie da .. bug point nie daje szans rozwoju ... zeby skompletowac 24 lf4 kiedys gdy mialem konto ( okolo pol roku temu ) na bocie musialem wydac 5000000 uri więc raczej uczciwie tego nei nazbieram a więc pytam się was czy tem hack działa ?

Opublikowano

No tez tak mysle wlasnie ale szkukam osoby ktora jest chetna dac jakis hack pokazujacy zawartosci skrzyn - cos podobnego do tego tylko ze wiarygodnego ..

Na youtube duuzo tego jest i sa to filmiki z przed miesiaca ... Albo np hacki uridium sa wiarygodne ?

Opublikowano

Żadne 'hacki" nie istnieją. Czy to na DMG, czy to na URI, czy na podglądanie zawartości skrzyń (tutaj zwartość generuje się losowo). Do DarkOrbit są jedynie wspomagacze oraz boty i nic więcej.

Opublikowano

No z tym ze nie istnieja moge sie zgodzic alee.. bot do palladka ? był taki temat sćuagnąłem sobie bota wszystko git ale na maila nie przychodzi zaden kod ... oco z tym chodzi ?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak zaglądanie do skrzyń

Podczas otwierania jest losowana rzecz więc jeśli takie coś było to napewno był fake.

@UP

Pixele są już wykrywalne więc nie radze ich używać. (tak samo jak pozostałe boty)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie da sie wykryć pixel botów - to jak wykrywanie peselu gracza ;) To po prostu samo gra za cb - jak widza, ze "ty" grasz 24h dziennie to cos nie tak, zwlaszcza, jak odstep miedzy kazdym ruchem to 20ms... dlatego najlepiej puszczac bota np. raz na 12h czy 2x na 5h czy 3x na 3 ew. 4h z odstepem czasu miedzy kliknieciami min. 500ms (0,5sekundy)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Nie piszmy w tematach starzych niz miesiac

Chyba musimy odświeżyć Twą wiedzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...