Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atuneya2 [Dedyk] [Medium]

Carestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyebałem TS ? robiłem TS'a pod warunkiem ,że nikt nie będzie przy nim grzebał a ,że dawałeś co 2 osobie Admina która miała full prawa to chyba było pewnie .

Słyszałem ,że wczoraj po wgraniu kopii też były problemy ;)

Prezentacja fajnie się prezentuje ale Administracja wszystko zyebie więc nie warto wchodzic .

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyebałem TS ? robiłem TS'a pod warunkiem ,że nikt nie będzie przy nim grzebał a ,że dawałeś co 2 osobie Admina która miała full prawa to chyba było pewnie .

Prezentacja fajnie się prezentuje ale Administracja wszystko zyebie więc nie warto wchodzic .

Uwielbiam te wasze bajki:)

Opublikowano

Skoro tak to czemu wszystko pozamieniałeś na nazwę waszej dupnej gildi ;] ?

A i źle słyszałeś. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Server bardzo fajny, przyjemnie sie gra, zarobek dostosowany do lvla + exp jak na medium ok wiec czego wiecej chciec? Na dobre eq trzeba sie pomeczyc ale nie jest nie do zdobycia jak to na niektorych serverach bywa albo jak juz to na lvlu na ktorym dane eq nas juz nie interesuje :) tutaj jest wszystko ładnie dopasowane :) goraco zapraszam na serwik. (Bierzcie jinno bo tam na razie sa wszyscy i szkoda wydawac pozniej na olejek)

Opublikowano

SERVER CAŁY CZAS ONLINE ZARASZAMY Serdecznie:)

Server na dłuższą mete?

Oczywiście;)

Server na minimum 2,5 miecha bo na tyle jest jeszcze opłacony:) + stać nas prawie na nowy miech:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...