Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lee sin combo

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Mam cholerny problem od dłuższego czasu, jak wiecie combo lee sin wygląda q, q, w do warda za przeciwnikiem i kopniak do naszego teamu, lecz dla mnie nigdy to nie wychodzi, czemu? Gdy przyciagne sie do tego warda za przeciwnikiem to on juz jest przy mnie i moge go tylko kopnąć w bok, bezsens. Nie wiem co robie nie tak, mam im jeszcze rzucać e na slow? Wardy i wszystkie skille mam na smartcasty. Co jest nie tak?

Opublikowano

Jeśli przeciwnik ma więcej ms od ciebie to spróbuj postawić warda troszkę dalej, w innym wypadku możesz spróbować flashnąć za niego i wtedy ultować. Ogólnie jeśli robisz te combo szybko to przeciwnik nie powinien odsunąć się.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ze flashem zawsze mi wychodzi no ale jak z tym wardem to nigdy nie moge kopnac go za siebie, raz ten ward sie nie postawi jak sie postawi to przy przeciwniku i nie wiem no. MOWILEM ZE WSZYSTKO ROBIE NA SMARTCASTACH.

Opublikowano

to już kwestia opanowania, ze swojego doświadczenia i tryhardzenia robienia InSeca jak już lecisz do enemy, to zanim go trafisz (jesteś dosłownie milimetry przed nim) już stawiasz warda i W, zanim postawisz tego warda to już z Q dolecisz więc dmg będzie. Klikasz ward+w troche przed enemy, jak jeszcze lecisz, ale tak aby Q zadało dmg.

Opublikowano

Ja robię tak że już w locie naciskam warda i W i potem ult, dlatego się to nazywa insec, a nie inhour... Inseca uczylem się na customie, kupilem se wardy i robiłem inseca bez ulta na smoku

b_560_95_1.png

Opublikowano

hahaha to sie nazywa insec poniewaz ziomek ten styl rozpowszechnil nie ze chodzi ze w sekunde tylko od ziomka ktory gra lee sinem najlepiej na swiecie i tak zanim dolecisz do ziomeczka z q juz stawiaj warda i do warda sie tepaj nie dolatuj do konca zeby mu dmg zadac dolec gdzie pod koncowke walisz warda i z w , musisz stawic warda podczas skoku z q i nie koncz go tylko jak uda cie sie ten ward to wtedy wal w

Opublikowano

To jest tak, Smartcast na 4 ( ward ) Smartcast na W i Q.

Wrogi Adc/apc znajduje sie w zasiegu twojego E, Uderzasz, spowalaniasz, szybko klikasz przed niego 4,W jesli widzisz ze nie zdążysz uderzyc Q to odrazu walisz ulta jesli nie to Q,R,Q. Lecisz za nim i kill up.

Pozdrawiam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Q do typa, ustaw "W" na smartcastya i itemy na smartcasty tak samo. DOskakujesz i jednoczesnie z przygotowanym palcem na wardzie ( u mnie pod dwójką ) ustawiasz mu za plecami i potem prosta czynnosci czyli klikniecie ultimate. Potrenuj troche, mi to juz zaczelo wychodzic po 2 meczach.

Ew. wjedz na boty wbij ten 6 i sobie próbuj ;] albo cos takiego typu flash na dragona i w tym samym momencie ward z tamtad skad flashowales i w do niego. Tak mozesz cwiczyc wlasnie te "doskakiwanie" do warda na W.

Opublikowano

Lol o czym jest ta dyskusja?Musisz tylko i wyłącznie trenować.. widocznie za wolno robisz to combo, że ci nie wychodzi. Wystarczy, że będziesz to ćwiczył.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...