Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Mercenary War

goldgrass12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie kiedy będe mógł zagrać na tym serwerze ,jeśli gdy uruchamiam Clienta to tak jak on by się sciągał (Currente,Total) prędkość jest ,ale nie widać aby coś się ściągało :/ Proszę o pomoc .!

Opublikowano

Przez Notatnik ja zrobiłem i zmieniłem na z 38 na 36 ale spatchowało i nadal mam 38

Eh... Te wartości odpowiadają za wersję klienta gry, każda cyferka to kolejny patch. Jeżeli klient gry ma w tym przypadku obecnie wersję 38 to po zmniejszeniu tej wartości na 36 updater wie, że musi zaktualizować grę o 2-wa patch'e.

Dlatego całkiem normalne jest to, że ci ta wartość wraca po włączeniu launcher'a. ;)

Opublikowano

Eh... Te wartości odpowiadają za wersję klienta gry, każda cyferka to kolejny patch. Jeżeli klient gry ma w tym przypadku obecnie wersję 38 to po zmniejszeniu tej wartości na 36 updater wie, że musi zaktualizować grę o 2-wa patch'e.

Dlatego całkiem normalne jest to, że ci ta wartość wraca po włączeniu launcher'a. ;)

No Dobra Odpowiedz mi na to pytanie, właczam gre loguje sie wszystko ladnie, ale romow nie widze tylko widze ping i Nick swoj nic wiecej, a ludzie graja na servie co to moze byc za przyczyna odinstalowałem i zainstalowałem ponownie ale to nie dalo nic. Help Me

Opublikowano

Po raz kolejny powtarzam. Jest to wina serwera nie nasza, nie mojego skryptu. Zadajecie to samo pytanie dziesiec razy a ja po raz kolejny to napisze: wina serwera, nic nie zrobimy. Jesli otrzymam jeszcze jedna taka wiadomos to na pewno na nia nie odpowiem a kazdy kolejny post tego typu bedzie karany. Koniec burdelu.

Opublikowano

Co moje wyjasnienia dadza? Cos sie popsulo podczas konserwacji, moze cos zablokowali i nie mozemy wejsc, moze jakis port. Klient raczej nie psuje sie wszstkim osobom na raz.

Opublikowano

Może pomożecie mi z tym .. Gdy uruchamiam WRLauncher i daje gamestart to uruchamia się i wyskakuje mi okno ktore nazywa się File Load error a w tym oknie napisane jest INITIALIZE SUCCESS i gdy daje OK to się wyłancza wszystko :( Pomożecie .?

Opublikowano

Może pomożecie mi z tym .. Gdy uruchamiam WRLauncher i daje gamestart to uruchamia się i wyskakuje mi okno ktore nazywa się File Load error a w tym oknie napisane jest INITIALIZE SUCCESS i gdy daje OK to się wyłancza wszystko :( Pomożecie .?

Musisz pobrać patch z strony MErcenary a ten błąd z szarymi roomami to ma mało osób bo gra dużo osób które wchodzą codziennie i nie mają tych problemów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...