Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Spojlery dotyczące nadchodzącego patcha (13-11-2013)

Azvell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hirezerez: It's a nice remodel (talking about He Bo remodel) // Remodel He Bo jest naprawde ładny

Hirezerez: Big spoil, the China players like Smite (monkey face) // Chińczykom spodobał się Smite

Hirezerez: New record for number of people playing Smite today // Nowy rekord ludzi będących online na raz

Hirezerez: Smite will get Korean servers at some point // Nadchodzą Koreańskie serwery

Hirezerez: There is another mage coming, followed by the Guardian (I believe) // Nadchodzi nowy magiczny tank (Bóg z kamienia)

HiRezErez: New semi-transparent option for mini-map (I like it) // Minimapa będzie lekko przeźroczysta (podoba mi się)

HiRezErez: Chronos is being worked on for a fix, will probably be disabled // Chronosa trzeba naprawić, prawdopodobnie zostanie usunięty z gry na czas nieokreślony

HiRezErez: Hebo remodel for this week // Remodel He Bo za tydzień (Miał być vulcan ;_; )

HiRezErez: you can see your mastery level in the god select screen now // Możesz zobaczyć swoją masterkę podczas wybierania postaci

HiRezErez: I thnk AMC will get a small nerf, hives will require los (Line of sight) // Ah Muzen Cab dostanie lekkiego nerfa

Opublikowano

Chronosem trzeba potrafić grać, ale to jest do niczego przydatna postać może tylko do nabijania KS.

Szybko ostatnio te patche wychodzą... Nie podobają mi się te diametralne zmiany w mapach, assault jest zapchany dodatkami które rozpraszają grę, teraz dodadzą jakąś przezroczystość - o co w tym chodzi ?

Opublikowano

Chronosem trzeba potrafić grać, ale to jest do niczego przydatna postać może tylko do nabijania KS.

Szybko ostatnio te patche wychodzą... Nie podobają mi się te diametralne zmiany w mapach, assault jest zapchany dodatkami które rozpraszają grę, teraz dodadzą jakąś przezroczystość - o co w tym chodzi ?

Przezroczystość będzie na minimapce. Azael niedokładnie przetłumaczył. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

chronos to jest jedna z latwiejszych postaci w grze nie wiem co w tym trudnego bieganie do okola przeciwnika i nawalanie auto atackiem po 100-200 mam nadzieje ze he bo tez zostanie znerfiony

Opublikowano

A co niby na assaulcie rozprasza ? Jak nie potrafisz skupić się na grze to twój problem bo mi nowy wygląd pasuje. Szkoda Chronosa, jak się zrobiło go na full to każdego boga ściągał na 3 hity ;P

Opublikowano

I co oni sobie myślą usuną chronosa i hajs pojdzie sie pierdzielić jak usuwają to chce swoje favoury xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...