Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bluza bejsbolówka

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was takie pytanie :D

Co sądzicie o tym rodzaju bluz ?

jak się je nosi, jak wyglądają itp. itd.

Ogólna opinia wasza na temat tych bluz

i to tyle xD

Opublikowano

Posiadam dwie, są ładne i dobrze się je nosi, pasują do większości ubrań :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

kompletnie wyszły już z mody, troszkę się spóźniłeś.

każda męska dziewczyna w rureczkach nosi takie bluzowe bejbolówki, dobrze wyglądają duże skórzane na dobrze zbudowanym facecie.

Nie polecam .

Opublikowano

Mi się to totalnie nie podoba. Ani na facetach, ani na dziewczynach. Może sobie nawet być najmodniejsze na świecie - nie ubiorę. Ale to kwestia gustu, bo każdy może sobie nosić to, co chce.

#don't care

Opublikowano

Zależy, jak leży. Ja osobiście nie nosze, a chciałem jeszcze rok/dwa lata temu ? Teraz jaram się tylko bluzami typu SSG bez kaptura i z kapturem, tylko takiego pokroju.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zależy, jak leży. Ja osobiście nie nosze, a chciałem jeszcze rok/dwa lata temu ? Teraz jaram się tylko bluzami typu SSG bez kaptura i z kapturem, tylko takiego pokroju.

tylko że z tego co wiem i widzę to bluzy z super-szalonego-gimbusa(SSG) nigdy nie były w modzie, czasem ktoś je tam założy ale to jest rzadkość, częściej widuje jak ktoś już idzie w tej bejsbolówce niż w czymkolwiek z ssg

kompletnie wyszły już z mody, troszkę się spóźniłeś.

każda męska dziewczyna w rureczkach nosi takie bluzowe bejbolówki, dobrze wyglądają duże skórzane na dobrze zbudowanym facecie.

Nie polecam .

Hmm

Nie nosze rurek, fullcap i butów(vansów) bo to jest totalne pedalstwo ;d

Z tego co wiem jestem dobrze zbudowany :D, najczęściej jak już to nosze Nike(tylko air albo piętrowe) albo adidasy, a spodnie zwykłe jasne jeansy

Ale ja mówie o zwykłej(nie skórzanej) bluzie najlepiej czarnej z białymi elementami

@Edit.

W sumie wszystko zależy od gustu ;d

Opublikowano

Posiadam jedną. Noszę sporadycznie, ale polecam. :) Pasuje do wszystkiego.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

tylko że z tego co wiem i widzę to bluzy z super-szalonego-gimbusa(SSG) nigdy nie były w modzie, czasem ktoś je tam założy ale to jest rzadkość, częściej widuje jak ktoś już idzie w tej bejsbolówce niż w czymkolwiek z ssg

Dlaczego uważasz, że jak jakiś debil upodobnił napis SSG (Smoke Story Group) do Stylu Szalonego Gimba, to od razu gówno i nie w modzie ? To noszą ludzie, co słuchają rapu, lubią tai styl i im się to podoba.

ssg to pedalstwo i ciotmeństwo. Vansy, conversy to męskie buty. A airmaxy to pedalstwo. Fullcap w tych czasach to chuj i ciota. A bejsbolówki so fajne

Dla mnie akurat bejsbolówki są nie w modzie i po prostu ich nie polecam. Były może modne/użyteczne dwa lata temu, teraz już nikt ich nie nosi, rzadko kto.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...