Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Styxs-Online ~ Cap 110 ~ CH only ~ [NewSystems/NewMastery/NewScrolls] Fair GamePlay..

Delma.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy panów do nas ;) jest nas 4. Wszyscy praktycznie 105+ Wspolne pt itp. Zjednoczmy sie a nei dzielmy na kilkanascie małych.

Nick : Vayneil

Opublikowano

Ja chlopaka z mojej gildi powiedzialem do kogo maja sie kierować więc raczje bedziemy sie tutaj grupowac w Play4fun. Ja zakladam zaraz nowa postać bo tamta troche nieprzemyslalem wiec bede sie komunikował.

Opublikowano
z FanPage Facebooka:

Hello this is styxs Online ..

Server under construction ..

Will back within 10 min

~~~~

Witamy, z tej strony Styxs Online.

Serwer jest aktualizowany.

Wracamy za 10min.

~~~~

Nie ma się co spinać, mają wrócić za ~10min.

Opublikowano

Serwer prawie jak kazdy inny, troche nowych bajerów itp.. Ale podoba mi sie ze sporo polaków zadekralowalo sie ze bedzie grało wiec i ja wbije ale to dopiero jutro, albo dzis po północy :) Odezwe sie do kogos z Was jak wbije, albo do Ciebie xCloud ;)
Pzdr i widzimy sie w grze :D

*edit: jeszcze co do tego eartha, ktoś wbijal i potrafi sie wypowiedziec czy warto robic chara z tym? Mysle nad glavierem bo bardzo dawno nie gralem a mam chec :D

sygnaahort.jpg

Opublikowano

@AceBoy

Proszę bardzo.

Buff scroll'e możesz kupić u NPC w Jangan z Honor Systemu za pomocą Guild Pontów i Arena Coin'sów.

Arena Coin'sy możesz zdobyć na CTF (Szczerze mówiąc wydaje mi się, że nie działa) oraz na Battle Arenie.

I załączam jak to wygląda to w praktyce. (Photo źródło: epvp)

---

WLpId.jpg

@EDIT

@DOWN

Masz.

ncx3.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer, oraz do gildii Play4Fun. Oferujemy pomoc i miłą atmosferę. Serwer godny polecenia ! W grze Pm do mitashi, Bob, Marsik albo każdego spotkanego gracza ;)

Opublikowano

intersuje mnie to drzewko earth, pierwszy raz się spotykam z takim bajerem. Moze ktoś opisać skille?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...