Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota 2 - kilka pytań

devv93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie gry, dopiero zaczynam więc ciekawi mnie to. Nie znalazłem nic w google więc pytam. Słyszałem, że nie ma tu gier rankingowych tak jak w Lolu. W takim razie jak to wygląda później, maksymalnego levela chyba nie ma (mogę się mylić), tylko captains mode, jest jakiś ranking wewnątrz gry czy coś? Chodzi mi o jakieś poważniejsze gry niż te zwykłe. To takie pytanie na przyszłość, bo na razie uczę się grać.

Jeszcze mam taki problem, że wybieram serwer Europa Zachodnia i Europa Wschodnia, wybieram preferowany język na angielski a i tak zwykle trafiam na rusków. Rzadko mi się zdarza, że ktoś pisze normalnym alfabetem, a nie cyrylicą. Przecież mają swój serwer. Wolałbym mimo wszystko rozumieć co do mnie drużyna pisze.

Legenda
Opublikowano

Możesz założyć drużynę i grać cm i wtedy dostajesz pkt reiting dla teamu. Im więcej tym lepiej, a co do rusków to na ten je*nięty kraj nie podziałasz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

"Jeszcze mam taki problem, że wybieram serwer Europa Zachodnia i Europa Wschodnia, wybieram preferowany język na angielski a i tak zwykle trafiam na rusków. Rzadko mi się zdarza, że ktoś pisze normalnym alfabetem, a nie cyrylicą. Przecież mają swój serwer. Wolałbym mimo wszystko rozumieć co do mnie drużyna pisze."

Szczerze? Czasami jest więcej rusków na serwerach europy zachodniej czy wschodniej niż na serwerze "ROSJA". Mają nie dość, że serwer własnego kraju to się wpychają i niszczą grę innym. Najlepszym rozwiązaniem jest po prostu granie całym teamem, możesz poszukać osób na kanale "POLAND" gdzie w dzień przesiaduje po 600-700 osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...