Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] GM/SGM/TGM/GA oraz Admin/moderator forum !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , rozpisywał się nie będę , mam 18 lat , mam bardzo duże doświadczenie gram w metin2 od 2008 roku miałem server dedykowany oraz kilka hamachi , servery stały oczywiście po minimum 6/7 miesięcy .

Na serverku mam dobry kontakt z graczami .

Potrafię ogarnąć nawet największy chaos.

Nie toleruje cheaterstwa , jestem bezstronny i bezkonfliktowy (Byłem GM na AvalonMT2 oraz wielu innych ) .

Na koniec dodam iż zajmuje się również sprawowaniem administracji i modernizacji forum jak i strony z tego względu w każdej sprawie można na mnie liczyć :)

Na koniec od siebie dodam iż jestem

kulturalny

miły

punktualny

uczciwy

kreatywny

cierpliwy

Wszelkich zainteresowanych zapraszam do napisania PW a dane kontaktowe podam w odpowiedzi na wiadomość

PS.Można na mnie polegać oraz jak to człowiek chętnie chce poznawać coraz to nowsze rzeczy więc , oferta każdego servera jest rozpatrywana pozdrawiam!:)

Opublikowano

Mam też własny pomysł na server który by przyciągnął minimum połowę graczy z MPC i nie tylko , Wiecej info pod PW ( GG/SKYPE/Ts3 po wstępnej rozmowie poprzez PW )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...