Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój pierwszy program w c++.

DrexonPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie i jeszcze raz nie ... Moderator zobowiązany jest pomagać użytkownikom, a nie z nich kpić i w pewnym sensie poniżać... Sam pewnie zaczynałeś (tak samo ja) od jakiegoś kalkulatora... ba od "Hello World"... Więc przypomnij sobie swoje pierwsze poczynania z programowaniem, a dopiero wdawaj sie w pyskówkę (w dodatku bezsensowną). Niektórzy nie powinni mieć tutaj moderatorów... A przynajmniej sięgnąć po odrobine rozumu.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Ja zaczynalem od Hello World jak osoba wyzej. Dla mnie to bylo na poczatku trudne zrobic, teraz to robie np jakies generatory czy cos.. Ja bym proponowal moderatorowi zamknac ten temat bo zamiast opinie wystawiac to sie kazdy kloci..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Naprawdę, państwo wyżej tacy szlachetni i wyrozumiali...

Nikt nie czepia się go o to, że zaczyna z programowaniem, albo tego, że mało umie. Ludzie czepiają się tego, że on tu to wrzucił. Zkumek, ani osoby które dziwi zachowanie autora (w tym ja) nie wrzucały konsolowego kalkulatora do projektów... 'Napewno komuś się ten program przyda'.

@ Zresztą zjawisko "współczucia biednemu programiście, który koniecznie musi być chwalony w swoich pierwszych programach i olewanie sensu działu" staje się coraz częstsze na tym forum.

708121422388637873334.png

• 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Nie ważne jest to co umiesz, ale to co pokazałeś że umiesz.

Jedni na forum wrzucili swoje projekty, projekty gier, zaawansowanych programów.

Inni wrzucili kalkualtory w konsoli które gówno robią, albo gówniane przeglądarki.

Chłopie, nie wiem co ty umiesz, ale na podstawie tego co zaprezenowałeś, wiem że gówno umiesz, gówno wiesz i nie masz prawa oceniać innych. To znaczy masz prawo, ale twoje słowa są dla każdego normalnego człowieka gówno warte.

To twoje słowa są gówno warte beznadziejny cynku, idź do przedszkola i pokaż że jesteś wyższy. Ciekawe czemu siedzisz tutaj skoro taki jesteś zajebisty idź na forum dla programistów i tam pokaż jaki z ciebie kozak.

Opublikowano

Ludzie po co jest ten spam i ta wymiana zdań? -.-.

Nie rozumiem nie których osób z MCT które piszą "Po co wstawiałeś ten program?".

Odpowiem za autora po co wstawił ten program bo ten dział nazywa się Projekty Użytkowników a jest on użytkownikiem tego forum.

F4ck the logic.

@TOP Co do programu podoba mi się i życzę Ci powodzenia w dalszych projektach(programach).

Ps. Nie przejmuj się hejtami. Zwykłe dzieci internetu :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Jeśli ktoś wstawia tu program lub stronę daje to po to żeby ludzie mogli ocenić ten program dlatego musi się liczyć z krytyką która jest przez to że ten program niczym sobą nie reprezentuje.

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...