Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ParagoleMS

Misiek515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę ze tu siedzisz tam rano ,to załącz server mam na 8.55 o 8.45 wychodzę ,godzinka nie cała :)

Zrobię se konto od nowa bo piszesz ze nie ma ,potem postać o nicku "Madzia" ,tylko nie wiem kim grac.

@EDIT

mam jeszcze pytanie do wszystkich jak zrobić tą świnkę na 70lvl ? Na v53 tylko się klikało i już miało wszytko a tutaj to inaczej?

signaturemadziadw5zt504e.jpg

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

36622.gif

Wejdź http://dziewczynkaa.mybrute.com i zagraj ze mną :*

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja chce GM ja chce ^^ nick Farmazon bd jak bd xD

@edit

Misiek wes edytnij albo napisz co dodajesz teraz bo wczoraj coś twoja siostra pisała na ms pod wieczór jakoś

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Kurde strona serveru mi nie wchodzi ej Misiek515 server jest ONLINE ??

Też sie zgłaszam na GM'a

Nick w grze: patryko002

Opublikowano

Draqo powinien zostac pozbawiony gma nic nie robi jedyne co to sumonuje i tyle nic nie pomaga mozna pisac do niego itd ale on sra na to wiec po jaka cholere on jest :O

@UP kazdy chce byc GM nie sadzisz? Misiek sam wybierze odpowiednia osobe zeby nie byala jak ten chory Draqo

Opublikowano

Wiec poszuje GM xD

Musi sie znać na Javie

Wiedziec jak sie jest GM, a nie pierwszy raz gm i uzywa wszystkich komend jak popadnie

Znać sie na MapleStory (każdy chyba sie zna ale so wyjątki)

Być na Privie jak najdłużej może

I trzebz zrobić prace żeby pokazać ze sie zna na Javie

Praca:

Stworzyć NPC obojętnie jakiego i wyslac mi go, albo pokazać na zdjęcie

Ten, który zrobi najlepszą prace dostaje GM

GG: 6929266

Hamachi: (GM)Ogryzek

Moze nawet 2 gm przyjme :P

Opublikowano

Może nie znam się na javie ale mógł bym pomagać graczom i zawsze się słucham tego co hostuje.

Znam się na Byciu GM-em, znam też All komendy nawet bylem hosterem ale nie na javie.

Na servie mogę być cały czas bo mam 2 kompy jak nie siedzę na jednym to na drugim i tak w kółko.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano
Na servie mogę być cały czas bo mam 2 kompy jak nie siedzę na jednym to na drugim i tak w kółko.

Lepiej mogłeś napisać "Jestem nałogowcem ,gram 20godzin dziennie"

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

36622.gif

Opublikowano

Nie gram 20 godzin dziennie tylko jak mam ważne zadanie albo coś a tak żeby se pograć to przecież nie zawsze jestem na kompie wychodzę tu i tam ....

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Dlatego ja powracam po małej przerwie, bo filmy ściągam xO Tylko chciałam się dowiedziec dlaczego grzybek v55 ma konia trojańskiego 0.o Mój patchowany nie ma xO

Opublikowano

Ponieważ Nexon zrobił cos takiego że pliki MS Mają niby wirusa, gdy instalowalem GMS i otwieralem MapleStory to mi tez wykrywal Virusa

Opublikowano

czemu??

Mam maly problem bo jak próbuje sie podlączyć do sieci nacioskam dołącz i nic sie nie dzieje oO czemu

Opublikowano

Czemu serw jest off?? Serwer padł?

Szkoda bo fajnie sie zapowiadał...

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Lol lagi ja nie miałem wogóle!!! Dawaj serwer a nie sie załamujesz! :D Było okey !

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

No weź postaw serwa tak jak kiedyś. Jak Był Omega Było Spoko 0 Lagów, Spoko Gm'owie. Wszystko spoko było a teraz się nad sobą użalasz....

Opublikowano

@Kamilko

grałeś na tym serwie bo GM'owie dawali Ci itemki ,czy sumonowali potworki za free?

36622.gif

Opublikowano

@Madzia

Itemki to może tobie dawali nie jestem Materialistą za jakiego mnie uważasz.

Czerpie radość z gry a nie z zdobytych w niej dobrach.

Opublikowano

Ok ja mogę hostować 8h dziennie od której chcecie lecz nie znam sie na tym :( ale z miłą chęcią mogę hostować

Tylko musiał byś mi wytłumaczyć jak to zrobić

Mój sprzęt:

Neostrada TP 1mb/s

Router poł. Ether 100mb/s

AMD Althon 64 X2 Dual Core Processo 5200+ 2,71GHz.

1 GB RAM

Jak coś to napisz na gg 10639453

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...