Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OOBE

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zrobić oobe ale podajcie mi jakies naprawde sprawdzone sposoby jak to wykonac.

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

To niemożliwe :)

Dlaczego uważasz, że to niemożliwe, nie wprowadzaj autora w błąd.

@top

OOBE jest naprawdę fajne, ale uwierz mi bardzo, bardzo ciężko się go nauczyć, więc się nie poddawaj. Niektórym wychodzi po tygodniu, a nie którym po pół roku.

Poczytaj o tym troche:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Eksterioryzacja

http://www.oobe.pl/

http://www.paranormalium.pl/19,kategoria,alfab.html

finalrender.png

Opublikowano

W sumie ja nie wierze w OOBI ale w internecie pełno "poradników" na ten temat, poszukaj sobie w google :)

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że to niemożliwe, nie wprowadzaj autora w błąd.

Wydaje mi się to niemożliwe, ale czytając te wszystkie wypowiedzi w internecie myślę, że to może być prawda.

Chociaż to raczej nierealne, osoby które myślą, że przeżyły oobe na pewno były naćpane albo im się to śniło :P

W sumie to nie wiem... Ale osobiście nie znam żadnej osoby która to przeżyła.

Opublikowano

Wydaje mi się to niemożliwe, ale czytając te wszystkie wypowiedzi w internecie myślę, że to może być prawda.

Chociaż to raczej nierealne, osoby które myślą, że przeżyły oobe na pewno były naćpane albo im się to śniło :P

W sumie to nie wiem... Ale osobiście nie znam żadnej osoby która to przeżyła.

Nie znasz, bo mało osób to umie. Niektórzy nawet myślą, że to dar, ale wystarczy ciężka praca. Nie trzeba być wcale naćpanym, osobiście wierze, że nasza dusza podczas fazy OOBE naprawdę opuszcza ciało. Może poczytaj o tym?

finalrender.png

Opublikowano

Udało Ci się kiedyś?

Nieee, ale się trochę naczytałem, dlaczego ludzie mieliby sobie to wymyśleć, jest dużo technik, dużo sprawdzonych. TO napewno możliwe.

Nawet szczerze powiedziawszy nie próbowałem, po prostu jestem za leniwy i się troche boje, że spotkam demona

finalrender.png

Opublikowano

Spotkasz demona o.O skończ gimnazjum potem się udzielaj;x

Niemożliwe,za dużo filmów,ufo duchy tesh?

Opublikowano

Spotkasz demona o.O skończ gimnazjum potem się udzielaj;x

Niemożliwe,za dużo filmów,ufo duchy tesh?

Demony istnieją i ja w to wierze. Wiele osób zostało opętanych, co ty myślisz, że sobie wymyślają?

Co do duchów to też istnieją, a ufo to jest niezidentyfikowany obiekt latający. Kiedyś tam chyba taki znaleźli, latający na niebie, nie wiem co o tym myśleć. A jeśli ci chodzi o życie pozaziemskie to jest możliwość, że ktoś żyje we wszechświecie, oprócz nas. Są miliardy, może nawet biliony galaktyk, dlaczego tylko na jednej planecie, w jednej galaktyce miałoby być życie? Ludzie szukają tego życia obserwująć w kosmosie miejsca, gdzie są jako tako odpowiednie warunki do życia, ale moim zdaniem może być też tak, że taki kosmita ma inne potrzeby co do warunków, może np. żyć tam gdzie nie ma tlenu, gdzie temperatury sięgają -100 stopni. Tego się raczej nie dowiemy za naszego życia.. Trochę się rozpisałem.

finalrender.png

Opublikowano

To niemożliwe :)

Skoro to nie możliwe wytłumacz może mi i innym dlaczego? Do Autora, jesli chcesz naprawdę doświadczyć OOBE musisz wiedzieć jakie to konsekwencje ze sobą niesie. Aby wejść w ten stan musisz być maksymalnie skoncentrowany, wyrzucić z głowy wszystkie myśli po prostu wyłączyć się jak to opanujesz możesz dalej kontynuować czyli musisz sobie wyobrazić swój pokój oraz siebie samego lezącego na łóżku inaczej tak jakbyś siebie obserwował z perspektywy 3 osoby a następnie spróbować wyjść z ciała czyli tak jakbyś chciał wstać z całej siły z ciała, podnieść się. Dalej to tylko z górki... Piszę to na własnych doświadczeniach, które towarzyszą podczas wychodzenia.

Opublikowano

jesli chcesz naprawdę doświadczyć OOBE musisz wiedzieć jakie to konsekwencje ze sobą niesie.

Jakie konsekwencje masz na myśli?

Opublikowano

Jakie konsekwencje masz na myśli?

Różne, po doświadczeniu OBEE można inaczej spostrzegać świat, dla takiego, który pierwszy raz by wszedł w ten stan zapewne byłby zszokowany i by wiedział, że istnieją również inne światy niż taki my znamy.

Opublikowano

Wyostrza się Twój światopogląd po prostu, zaczynasz ogarniać świat i rozumieć wszystko na SWÓJ sposób.

Sam bawię się w to od kilku miesięcy. Polecam.

Opublikowano

Zainteresuj się programem BrainWaveGenerator, i nastaw go na OOBE. Do tego przeczytaj dobry poradnik, a szybko osiągniesz to co chcesz ;)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...