Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leonovo G500 i3 3110M dobrze wybrałem?

DrJoint69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leonovo G500 z processorem i3 3110M, pytanie brzmi czy to dobry wybór dla starszej osoby która będzie go używała multimedialnie np. Skype, książki online, filmy, internet, TV (przez internet dlatego z hdmi szukalem laptopa :))

87016652.png

Opublikowano

Ja brałbym G580.

@EDIT

Przepraszam, przeoczyłem fakt kupna. Tak jest jak się pracuje na kilku kartach jednocześnie...

Dla starszej osoby oczywiście starczy, bo chyba nie będzie próbowała odpalić na nim BF'a xD Można by go jedynie dostać trochę taniej, około 1600.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja brałbym G580.

@EDIT

Przepraszam, przeoczyłem fakt kupna. Tak jest jak się pracuje na kilku kartach jednocześnie...

Dla starszej osoby oczywiście starczy, bo chyba nie będzie próbowała odpalić na nim BF'a xD Można by go jedynie dostać trochę taniej, około 1600.

Szukałem i nic nie znalazłem taniej... Zresztą też za granicą go kupiłem więc wiadomo że cena większa trochę...

87016652.png

Opublikowano

W anglii zawsze przepłacisz :/. Tak samo w sklepach z częsciami. Jedynym dobrym rozwiązaniem jest amazon. ale nie mają wszystkiego..

Dokładnie...

Na amazonie nie ma nic ciekawego..

@UP

Nie zawsze, sklepy z uzywana elektronika czasami maja fajne towary w nizszych cenach, np. CEX.

Tylko nówka, używka nie wchodzi w grę...

EDIT

Tak nawiasem, ten laptop koło mnie już leży tylko że nie rozpakowałem żebym w razie czego mógł go oddać, mam na to 21 dni tylko że on nie mój. Ja mam go tylko przygotować, a też najlepiej gdyby do środy był gotowy...

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...