Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]38/0 Riven na normalu? Da się zrobić!

dawid23z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Dzisiaj z kolegą graliśmy jednego normala ja 30 lvl on 26. Przeciwnicy na samym początku zaczęli dobrą taktyką ale niestety się nie zgrali. Poszli w 5 na topa z nadzieją na first blooda lecz mój kolega zaczal biec z nimi (chase op xD) na mida poczym ja wyskakując z krzaków zgarnąłem first blooda a potem double :D. Od tej pory przeciwnicy zaczeli trollować. Nic nie robili tylko czekali aż ktoś podejdzie żeby zaraz zacząć uciekać. Skończyłem ze statami 38/0. Btw. najlepszy był Kassadin który bawił się w xPeke xD. Wbijał nam do bazy jak nas nie było i zabijał się o turrety xD.

Tak wiem że się rozpisałem :rolleyes:

35704_09_11_13_5_17_56.PNG

GG WP

Opublikowano

Ale z ciebie kox przez x naucz mnie grac plox mam bronze V i nigdy nie mialem takich stat jak mnie fidowali ;/

Nie rozumiem takich ludzi, dla jednego awans do diamentu jest osiągnięciem, a dla drugiego wygrana na normalu. Jeśli na prawdę jesteś taki mocny w tą grę, a nie tylko w gębie to pozdrawiam :)

A co do tematu, to brawo :)

Opublikowano

Ale z ciebie kox przez x naucz mnie grac plox mam bronze V i nigdy nie mialem takich stat jak mnie fidowali ;/

Chciałem się pochwalić śmieszną grą a nie skillem. No ale cóż, to ty masz 500 rozegranych gier i jesteś w goldzie :))

Opublikowano

Hahah ten Kassadin najśmieszniejszy beka z ziomka :D

Pewnie życiówka gratulacje. Jak widać czasem są takie piękne chwile w życiu człowieka.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Opublikowano

Kolejna osoba grająca dla funu, a nie osiągnięć. Gratuluję wygrania życia!

Screen fajny, przynajmniej jakaś ciekawa gra, a nie to samo 500 razy z rzędu :)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Beka z kassadina xD

@Gratuluję, mimo, że to nie jest wielkie osiągnięcie (ale jednak nie codziennie jest 38/0 :D). Podaj jeszcze jakiś screen a nie tylko to ;C

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Kassadin wygrał ten mecz, chciał zrobić coś niemożliwego wielkie uznanie dla Niego.

Ty też zyskałeś uznanie w moich oczach, gratuluje 38/0 w tej rozgrywce.

Opublikowano

Jak widzę niektóre komentarze,to dziwi mnie totalne nie zrozumienie tak logicznego przekazu z tematu.

Ogółem to gratuluje stat'ów,liczy się czysty fun! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...