Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last chaos 777

ShotFour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy nie wie ktoś czy będzie może jakimś cudem odnowiony serwer? Czy może ktoś założy taki sam czy coś w tym stylu. Bo był to moim zdaniem najlepszy serwer na jakim kiedykolwiek grałem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Czy nie wie ktoś czy będzie może jakimś cudem odnowiony serwer? Czy może ktoś założy taki sam czy coś w tym stylu. Bo był to moim zdaniem najlepszy serwer na jakim kiedykolwiek grałem.

Pozdrawiam.

Były podobne serwery, także polskie, tylko padały z braku graczy;)

Jedyny podobny to Hard Chaos (prezentacja jest na forum), ale tam jest w 100% darmowy cash. Ale na subie Potato raty są przybliżone do 777lc.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo LC 777 raczej już się nie podniesie ale jest pare serwerów podobnych do 777 np LC destiny. Nie będę tu mówił o LCGN bo to serwer do szybkiego expienia :P

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo LC 777 raczej już się nie podniesie ale jest pare serwerów podobnych do 777 np LC destiny. Nie będę tu mówił o LCGN bo to serwer do szybkiego expienia :P

destini podobne do 777 hahahaha ale susza

destini to moze rownac sie z gownem tam sie dopiero szybko expi lcgn sa spoko :)

Opublikowano

destini podobne do 777 hahahaha ale susza

destini to moze rownac sie z gownem tam sie dopiero szybko expi lcgn sa spoko :)

Na Destiny się szybko expi? Udowodnij. Wbij 240lvl w tydzień bez ładowania cashu, bez pomocy innych od zera. Oczywiście, wbicie 180lvl jest proste i zajmuje 2 godziny, ale później niestety jest ciężej, w prison to już wgl jest porażka ;) Więc jeśli nie wiesz maluszku, nie wypowiadaj się na ten temat ;)

LCGN w porównaniu do Destiny? ---> Na LCGN 200 można wbić w 1 dzień bez problemu, kasa leci szybko i ceny małe więc to jest szybki exp. Na Destiny 240 wbija się długo, kasy dropi mało i ceny są wysokie, więc jak to możliwe, że można expić szybko? Następnym razem zaczerpnij trochę informacji o serwerze, o którym chcesz się wypowiedzieć.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na Destiny się szybko expi? Udowodnij. Wbij 240lvl w tydzień bez ładowania cashu, bez pomocy innych od zera. Oczywiście, wbicie 180lvl jest proste i zajmuje 2 godziny, ale później niestety jest ciężej, w prison to już wgl jest porażka ;) Więc jeśli nie wiesz maluszku, nie wypowiadaj się na ten temat ;)

LCGN w porównaniu do Destiny? ---> Na LCGN 200 można wbić w 1 dzień bez problemu, kasa leci szybko i ceny małe więc to jest szybki exp. Na Destiny 240 wbija się długo, kasy dropi mało i ceny są wysokie, więc jak to możliwe, że można expić szybko? Następnym razem zaczerpnij trochę informacji o serwerze, o którym chcesz się wypowiedzieć.

kolego liz mi dupe

nienauczaj mnie grac haha

po pierwsze is jest po to aby z niego korzystac

po drugie gold to pikus

po trzecie destini to zryty serwer buraku je...

Opublikowano

Dopóki nie wprowadzili Ege i potworów tam wbicie cup'a było dość trudne, bo robienie Akan to bardzo mozolna i nudna sprawa. Teraz rzeczywiście jest łatwiej, ale co to kasy to się nie zgodzę. Można było fajnie zarabiać w poszczególnych momentach po wprowadzeniu update'ów, np. po cube, kiedy to te kostki chodziły w kosmicznych cenach, jak wprowadzili sety na 200 lvl, gdzie za b6 szelmy można było wyciągnąć 50b+. Poza tym z hajsem, bez ładowania cashu na LCGN nie jest tak kolorowo. Teraz tego serwera nie polecam, bo kompletnie go zniszczyli tym, że dodali ten cały reformator. Każdy porobił milion broni b6, ceny za nie spadły do zera praktycznie, a to była jedna z najfajniejszych rzeczy na 02. Teraz już nie trzeba mieć klubu, nie trzeba męczyć się z kluczami tylko kupić parę reformatorów i w 2 minuty jest broń b6.

Opublikowano

Z tego co czytalem jest ekipa niemcow ktora chce zrobic dokladnie taki sam serwer jak 777. Na niemieckim forum jest opis co zrobili juz i co maja jeszcze do zrobienia.

Opublikowano

Domi nie dyskutuj z dziećmi one maja własne racje xD A i na dest nie jest tak łatwo jak się wydaje, jak masz juz jednż postać wyexpioną to druga leci ale samemu zacząć i wykoxać się bez cashu to nawet trudno :P A i bodzio destiny może równać się z gównem ??? grałeś tam wgl że tak mówisz? jak ci się coś nie podoba w serw to zgłoś do Zorraka który ma wy******ane na to xD to jest ich sprawa jak prowadzą serw a jak ci nie odpowiada nie graj walnij z baranka w ścianę i po kłopocie ;)

Opublikowano

Niemcy maja serwer odmiane 777 Germanialc i tam dziekuja gemigo za zamkniecie im 777 ,a ten germania to na razie EP1\

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I wiadomo coś więcej na temat reaktywacji tego 777? Czy może ktoś by zarzucił link do forum niemieckiego gdzie był poruszany ten temat.

Opublikowano

I wiadomo coś więcej na temat reaktywacji tego 777? Czy może ktoś by zarzucił link do forum niemieckiego gdzie był poruszany ten temat.

Yyy człowieczku miły, czytać Ty potrafisz? Nie będzie żadnej reaktywacji 777... Któż Ci takich pierdół nagadał?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

w prison to już wgl jest porażka ;) Więc jeśli nie wiesz maluszku, nie wypowiadaj się na ten temat ;)

w prison porażka? to co Ty nago klepiesz?

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

w prison porażka? to co Ty nago klepiesz?

Nie.. Biłam na full, ale nie mam nerwów do powolnego bicia, więc dla mnie jest to porażka. Poza tym wyrwałeś połowę zdania, gdzie nie widać sensu jego.. Zauważ, że porównywałam kolejne etapy expienia tam ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie.. Biłam na full, ale nie mam nerwów do powolnego bicia, więc dla mnie jest to porażka. Poza tym wyrwałeś połowę zdania, gdzie nie widać sensu jego.. Zauważ, że porównywałam kolejne etapy expienia tam ;)

no oki :)))))))))))))))))) dla kogo wolno dla tego wolno.

ps co do tematu - 777 żadną rewelacją nie było, choć w pewnym sensie się tam wybiłem. trudno, co było to było, nawet jeśli wznowią to i tak nie będzie to samo, tyle teraz różnych servów więc to nie ma większego znaczenia czy gra sie tu czy tam :O

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

no oki :)))))))))))))))))) dla kogo wolno dla tego wolno.

ps co do tematu - 777 żadną rewelacją nie było, choć w pewnym sensie się tam wybiłem. trudno, co było to było, nawet jeśli wznowią to i tak nie będzie to samo, tyle teraz różnych servów więc to nie ma większego znaczenia czy gra sie tu czy tam :O

Właśnie ;) Każdy ma swoje wyobrażenie o poziomie levelowania ;)

Dokładnie, chyba każdy grał na 777, serwer może był i dobry, ciekawy, ale nie jakiś idealny żeby po nim płakać aż do tej pory... Jest masę lepszych serwerów.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Z tego co czytalem jest ekipa niemcow ktora chce zrobic dokladnie taki sam serwer jak 777. Na niemieckim forum jest opis co zrobili juz i co maja jeszcze do zrobienia.

Boomwuayash lepiej ty naucz się czytać. Wyraźnei kolega napisał ,że są próby odtwarzania tego serwa. A poza tym na tym serwie było sporo ogarniętych Polaków ,a nie jakieś gimby jak na większości prywatnych serwach. Poza tym fajnie się tam grało atmosfera itd. itp. No i oczywiście lvle biło się dosyć łatwo ,ale nie aż tak więc dla mnei to był serwer idealny. Fakt ,że czasami były jakieś problemy z nim no ,ale to wkońcu prywatny serwer nie siedzi nad nim tysiąc ,którzy wprowadzają nowości i naprawiają błedy ludzi jak na globalu.

Opublikowano

Boomwuayash lepiej ty naucz się czytać. Wyraźnei kolega napisał ,że są próby odtwarzania tego serwa. A poza tym na tym serwie było sporo ogarniętych Polaków ,a nie jakieś gimby jak na większości prywatnych serwach. Poza tym fajnie się tam grało atmosfera itd. itp. No i oczywiście lvle biło się dosyć łatwo ,ale nie aż tak więc dla mnei to był serwer idealny. Fakt ,że czasami były jakieś problemy z nim no ,ale to wkońcu prywatny serwer nie siedzi nad nim tysiąc ,którzy wprowadzają nowości i naprawiają błedy ludzi jak na globalu.

Ja potrafię czytać, kolego =) Daj dowód, że są takowe próby, to przyznam się, iż się pomyliłam. Tylko przedstaw konkretny dowód, bo ja też mogę sobie napisać, że 777 LC jest znowu żywe, można pobierać i grać a wy mi macie uwierzyć.

Powstało kilka serwerów, z bardzo przybliżonymi ratami do 777 i nie chciał tam nikt grać. Ma powstać serwer z klimatem starego serwera ep1, zastanawia mnie, czy będzie tak samo, zero graczy, chociaż każdy pisze cały czas, że pograłby na takim serwerze.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...