Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Email weryfikujący

Syrians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, jakos naszła mnie juz kiedys zeby znow zagrac w ca, przy logowaniu potrzebna byla weryfikacja, lecz nie moglem jej zrobic bo maila do konta nie znalem, odpuscilem sobie. Wczoraj skorzystałem z tego http://www.mpcforum.pl/topic/1079232-tut-jak-dowiedziec-sie-na-jaki-email-bylo-konto/ i mam email, wszystko ladnie pieknie, tylko sęk w tym, że jak wysyłam wiadomość zeby zweryfikować ona nie dochodzi na maila, dodam jeszcze, ze po zalogowaniu nie było żadnej wiadomosci, nic, dziwne, a powinno byc pełno spamu bo kiedys na to konto robilem jakies ankiety. Po wysłaniu wiadomości z gmaila na mail do konta wiadomość doszła od razu. Juz wczoraj wysłałem kilka tych weryfikujących i nie doszedł zaden do dziś. Dodam, ze poczta jest na aol.com.

Opublikowano

Wysłałem kilka razy, folder spam i folder z wiadomościami mam puste. Teraz sprobowalem wysłać na mail przypomnienie hasła, też nie doszło

Opublikowano

Jeśli nie ma w spamie, to znaczy że zły email podałeś przy rejestracji.
Zobacz jeszcze czy CA przyjmuje daną domenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...