Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dni, których nie znamy

Błękitna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o wykonaniu Bednarka ?

http://www.youtube.com/watch?v=CZrMiX8BWz4

wiele osób go za to nienawidzi, że ruszył tą piosenkę, a według mnie dobrze, że o niej przypomniał. rzadko kto śpiewa tak stare piosenki. warto utrwalić takie w pamięci, szczególnie tych, którzy są o wiele, wiele młodsi od nas.
Wiadome jest to, że oryginalna wersja jest lepsza, ale fajnie, że została wspomniana, bo według mnie jest to świetny tekst.
oryginalna :

Opublikowano

napewno spopularyzuje jeszcze bardziej piosenke marka grechuty,tutaj cover przyniesie coś dobrego,nie tak jak większość innych coverów różnych piosenek :P

Opublikowano

1. Tyle on ma do Solidarności, co ja do ZSRR.

2. Już widzę dready w Stoczni Gdańskiej.

A poza tym.

Dobre przypomnienie ludziom jak było za tych czasów (choć sam ich na szczęscie nie znałem), sama wersja Bednarka jest dla mnie za mało rytmiczna, ale to po prostu nie mój gust.

Dla wyjaśnienia, te 2 pierwsze punkty to nie jest żadna obraza, tylko ironiczne żarty.

Nowicjusz
Opublikowano

Biorąc się za tą piosenke mogł się bardziej postarać..i wyciać sceny z pewnym wąsaty gościem z teledysku ;)

Warto przypominac takie nuty.

Nowicjusz
Opublikowano

Mi np się nie podoba bo nie lubie takiego gatunku muzyki :)

Na tym forum pewnie nie znajdzie się wiele osób które słuchają takiego gatunku :P ale akurat ten i i kilka innych klasyków zawesze znajdzie miejsce na mojej playliscie.

Opublikowano

Co myślicie o wykonaniu Bednarka ?

http://www.youtube.com/watch?v=CZrMiX8BWz4

wiele osób go za to nienawidzi, że ruszył tą piosenkę, a według mnie dobrze, że o niej przypomniał. rzadko kto śpiewa tak stare piosenki. warto utrwalić takie w pamięci, szczególnie tych, którzy są o wiele, wiele młodsi od nas.

Wiadome jest to, że oryginalna wersja jest lepsza, ale fajnie, że została wspomniana, bo według mnie jest to świetny tekst.

oryginalna :

Przecież ten cover jest zjebany jak samobójca z dziesiątego. Klasyków się nie tyka jak się nie potrafi, bo jest cienka linia między coverem, a gównem. Bednarek zrobił gówno w tej chwili, że aż nóż w kieszeni mi się otworzył. Po za tym nikt o tym nie zapomniał bo nieraz słyszę to w radiu.

napewno spopularyzuje jeszcze bardziej piosenke marka grechuty,tutaj cover przyniesie coś dobrego,nie tak jak większość innych coverów różnych piosenek :P

Kto nie zna Grechuty ten jest kurwa głuchy.

uwierz mi wystarczy się do zwykłego gimnazjum wybrać by takie osoby spotkać

icon_bag.gif

Opublikowano

Przecież ten cover jest zjebany jak samobójca z dziesiątego. Klasyków się nie tyka jak się nie potrafi, bo jest cienka linia między coverem, a gównem. Bednarek zrobił gówno w tej chwili, że aż nóż w kieszeni mi się otworzył. Po za tym nikt o tym nie zapomniał bo nieraz słyszę to w radiu.

Kto nie zna Grechuty ten jest kurwa głuchy.

uwierz mi wystarczy się do zwykłego gimnazjum wybrać by takie osoby spotkać

Opublikowano

Barankowi od zawsze i na zawsze wielkie NIE.

Został obdarowany głosem jednak wartości w nim za grosz.

Nie wspominając już o komercji która wręcz się ulewa.

Co do kawałka to zapewne Marek się teraz w grobie przewraca- czego nie zrobią współcześni "artyści" aby jeszcze trochę zarobić :)

Pozdrawiam.

07be881a3e09b3d3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...