Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nazwa

Wriper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry za offtop ale jak w tak szybki sposób zdobyłeś 77 lików xD?

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Szukam chętnych do współpracy, oraz do rozkręcania fpage, pw. ;)

+ szukam osoby która miała by czas i chęci do zrobienia ciekawego tła z hasłem: "O mój boże, jestem wardem" Jeśli znajdzie się chętny/a i wykona to tło, zostanie wynagrodzony/a miesiecznym limitem + ;)

https://www.facebook.com/pages/O-m%C3%B3j-bo%C5%BCe-jestem-wardem/255035011317378?ref=hl

Opublikowano

Ha! Wygrałem internety.

BTW. Jak byś napisał Capslockiem to wtedy brzmiałoby to dramatyczniej.

#EDIT

Możesz napisać historię warda. Nie bez powodu "Jestem wardem". Zamiast jak te wszystkie fanpage mają te słitfocie, to po prostu napisać historię odnośnie wardów. Ewentualnie krótkie historyjki z ich perspektywy, napiszę jedną dla przykładu (nudzę się i tak)

Rozdział 1: Moja rola.

Kolejni gracze... ehh... czuję się tani i wykorzystany. Niszczony i pozbawiony sensu. Tak, o to Ja. Zwykły totem który informuje o wszystkich przeciwnościach z jakimi Oni muszą przeciwstawić. Do niektórych mój głos nie dochodzi, co się kończy:

- JAK GRASZ DEBILU. PINGOWAŁEM

- ZAMKNIJ RYJ! LAGA MIAŁEM.

Wysłuchując ich bełkotu... dlaczego nikt nie mógłby mnie raz wysłuchać?

O to Ja, totem. A o to moja historia...

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...