Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] NOWY TRYB ONE FOR ALL JUŻ NA PBE!

Hasty xMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol_logo.84b66e3d56621802719ae5a526c2fb1

Pierwsza informacja na ten temat to rzekomy bug w grze i nagle gracze LOL'a zwariowali, teraz mamy One for All na PBE.

gm-banner_7.jpg

Pierwsze informacje na temat tego trybu oraz oficjalne stanowisku Riotu znajdziecie we wcześniejszym materiale, teraz skupimy się na tym, jak odpalić grę.

Możemy odpalić grę z poziomu Summoners Rift lub Custom Match.

1.jpg

2.jpg

Wybór postaci polega na głosowaniu drużyny oraz na wykluczeniu 6 championów w fazie banów.

4.jpg

5.jpg

W przypadku braku porozumienia system wybierze losowo z postaci, które zostały zgłoszone przez graczy.

6.jpg

Następnie zaczyna się całkowity chaos!

6.png

ge.jpg

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

No i git riot, a teraz usuńcie soloq na 3v3 i ranked dominiony. :) :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

W czym wam przeszkadzają nowe kolejki? Każe wam ktoś tam grać? Ja pierdolę...

@Top. Podoba mi się. Nie mogę się doczekać :)

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Soloq 3vs3 bez mozliwosci premade byloby bardzo fajna alternatywa dla 5vs5 solo q :). A rankedy na dominionie napewno zacheca wiecej graczy do grania wlasnie na tej mapie.

sstwc.jpg

Opublikowano

@Vanosh

Według mnie, powinne być pre 5v5 rankedy na dominionie, bo pomimo małego zainteresowania, fajnie się na niej gra.

@temat

Wprowadzanie takich trybów nie jest dobrym pomysłem. Powinni skupić się na dodaniu nowej mapy, bądź trybów masowych (np. 10v10, lecz wtedy słabsze komputery na tym tracą) lub deatmatch.

fb.com/myrodj

Opublikowano

@Vanosh

Według mnie, powinne być pre 5v5 rankedy na dominionie, bo pomimo małego zainteresowania, fajnie się na niej gra.

@temat

Wprowadzanie takich trybów nie jest dobrym pomysłem. Powinni skupić się na dodaniu nowej mapy, bądź trybów masowych (np. 10v10, lecz wtedy słabsze komputery na tym tracą) lub deatmatch.

Gry 10vs10 nie jest dobrym wyborem, glownie chodzi o duze prawdopodobienstwo afkowania jednego czy dwoch graczy, choc bedzie to mialo mniejsze znaczenie, takie przypadki bylyby znacznie czesciej.

sstwc.jpg

Opublikowano

Bardzo fajna wiadomość że to wprowadzili , bardzo fajna opcja gry gdy ktoś przegra rankeda można się zabawić ;]

Pozostaje nam czekanie na dodatkową mozliwość wybierania lane przez rozpoczęciem wybierania chemp to też jest badzo fajne gdyż prawdopodobnie trollowanie zmniejszy się o 50% oraz nie będzie tyle flame gdzie kto idzie.

Riven-Syg_nanwess.png

" Riven is my main character,
when I play it I do not feel
As a player, just like an athlete. "

Opublikowano

Fajne jak ktoś chce się zrelaksować i zagrac '4fun' ;)

No i jest pewność ,że nie będzie banów :DD

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

@Vanosh

@temat

Tak tak a potem 10 nobkow na midzie
1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Tak tak a potem 10 nobkow na midzie

Logiczne, że musieliby dodać nową mapę.

@Netrodal

Nie pomyślałem o tym. Ale coś w stylu że 5 drużyn po 2, jakaś okrągła mapka, każdy ma swój pit, w którym się leczy, kupuje itemsy itd.? Takie coś byłoby ciekawe :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

Logiczne, że musieliby dodać nową mapę.

@Netrodal

Nie pomyślałem o tym. Ale coś w stylu że 5 drużyn po 2, jakaś okrągła mapka, każdy ma swój pit, w którym się leczy, kupuje itemsy itd.? Takie coś byłoby ciekawe :)

Dominion

5 drużyn po 2 tzn.? 5 drużyn po 2 osoby, tak?

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Pomysł wygląda na ciekawy, ale gorzej może się to sprawdzić w praktyce. Jak z każdą nowością, ludzie zaczną narzekać na grę, nobów, itp. ale jak na razie wydaje się to dobrym wprowadzeniem :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Strasznie offtopujecie...

1.Wracając do tematu jeśli takie coś wejdzie do gry to skąd system będzie wiedzieć jakich bohaterów mam ? (będą odblokowane wszystkie ? ) Chodzi o to że jeżeli 3 osoby wybiorą sobię lux ale pozostałe 2 tej postaci nie mają to co z nimi ?
2.Jest to tam stabilne czy laguje jak podczas "buga" ??
3.Jeśli wejdzie do gry będą sa takie mecze przyznawane punkty IP ?

Ogółem to zajebiście że ktoś robi takie tematy like :)

Bywalec
Opublikowano

Strasznie offtopujecie...

1.Wracając do tematu jeśli takie coś wejdzie do gry to skąd system będzie wiedzieć jakich bohaterów mam ? (będą odblokowane wszystkie ? ) Chodzi o to że jeżeli 3 osoby wybiorą sobię lux ale pozostałe 2 tej postaci nie mają to co z nimi ?

2.Jest to tam stabilne czy laguje jak podczas "buga" ??

3.Jeśli wejdzie do gry będą sa takie mecze przyznawane punkty IP ?

Ogółem to zajebiście że ktoś robi takie tematy like :)

2. Lagowało bo masz słabego kompa i mało fps, aktualnie jest to na mapie SR i jak grałem na PBE lagów nie miałem.

3. Tak, dostajesz tyle samo IP co za zwykłego normala.

Opublikowano

Uwierz mi że nie mam słabego kompa :D , jako że to był aram prawdopodobnie 99% graczy miało lagi , graliśmy 5 na 5 (wszyscy jako syndry) i w momencie gdy zaczęło się ultowanie była masakra ;d

Opublikowano

Z syndrą to się dziwisz... Ja z kumplami wszyscy spamowali kulki a potem każdy ultami napierdalał i fpsy z 50-60+ spadały do 5-10 :D

graphic.png

Opublikowano

Przyznam się że to nie za bardzo mi się to podoba, ale może się przekonam...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

A mam pytanie, jak planują rozwiązać problem braku postaci?

Niby większością głosów, ale gdyby tak np. wybrało 5x Karthusów, a jedna osoba go nie ma? Pozostaje z tym co wybrał... czy jak?

Wiadomo, że na PBE ludzie mają wszystkie postacie, ale jak jest w przypadku globalu?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...