Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem

_LEET_CODENZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez zbednego pierdolenia, podoba mi sie taka dziewczyna z innej klasy, ale nie wiem co mam zrobic, jak zagadac zeby to wygladalo na przypadek, i zeby to jakos dalej pociagnac tez przypadkiem, i zeby tez przypadkiem to cos sie rozwinelo. kminilem, kminilem i chuj, czy ja mam do niej podejsc na przerwie i zapytac 4779838929_hej_mala.jpg

kurwa, sam nie wiem co mam robic, ostatnie dwie proby wykorzystania inzynierii socjalnej zakonczyly sie kleska, powiedzmy, ze kilka czynnikow w rzeczywistosci nie pokrylo sie z teoria, i caly misterny plan poszedl w pizdu, ja lubie matematyke, informatyke, tak, nie, nie ma zadnego po srodku.

Opublikowano

"Potrąć" ją na korytarzu niby przypadkiem..

p.s Propozycja do Moderatorów, założyć osobny dział "Poradniki jak poderwać koleżankę ze szkoły". Masakra :D

Opublikowano

Idz sobie zwal gruche bo i tak nie poruchasz.

PS. Jakim to trzeba byc zdesperowanym człowiekiem zeby pytac o takie rzeczy na tym forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...