Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Bot do tartaku by Sopel

RonteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kojarzy ktoś tego bota? Możecie mi powiedzieć czy jest za niego ban? kiedyś nie było ale teraz już nie wiem bo sporo nie grałem, a to dobry bot :) odpowiedzi nagrodze likami :D

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Powiem tak , ja korzystałem z tego dłuższy czas i powiem tak jak ja go urzywałem :

narobiłem dużo noob charów około 14

jedna postać na której będzą sprzedawane itemy zdobyte z minigier

Nie miałem żadnego powiąznia z moją główna postacią

A jaki z tego morał dostałem bana na 6 miechów na głowneo konto , a na końcie na którym trzymałem kase zero banika :D

P.S Głowne konto dostało bana z powodu za multionto i coś tam jeszcze . Więc tak jak klaus to napisał zawsze jet ryzyko :P

Opublikowano

moj bot dziala na podstawie szukania pikseli więc nie ma możliwości jego wykrycia

Jest, od kiedy są automatyczne bany przez system.

Wiele się zmieniło.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jest, od kiedy są automatyczne bany przez system.

Wiele się zmieniło.

Nie ma możliwości wykrycia czy jakiś program sprawdza aktualnie kolor piksela na pulpicie w jakimś miejscu, a tym bardziej symulacji wciśnięcia klawisza. Mój bot nie ingeruje w pamięć procesu.
Opublikowano

Nie ma możliwości wykrycia czy jakiś program sprawdza aktualnie kolor piksela na pulpicie w jakimś miejscu, a tym bardziej symulacji wciśnięcia klawisza. Mój bot nie ingeruje w pamięć procesu.

Jednak system banuje za wysoki wynik zdobyty w krótkim odstępie czasu.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jednak system banuje za wysoki wynik zdobyty w krótkim odstępie czasu.

nie rozumiem. Dobija do 20k jak człowiek i przestaje działać. Uruchamiasz go po chwili ponownie. Czyli jak ktoś ogarnia te gierki to według ciebie też dostanie bana?
Opublikowano

nie rozumiem. Dobija do 20k jak człowiek i przestaje działać. Uruchamiasz go po chwili ponownie. Czyli jak ktoś ogarnia te gierki to według ciebie też dostanie bana?

Większość użytkowników pobiera i się niczym nie przejmuje, a potem wyżala na forum, że dostało bana.

Nie ma teraz takiego bota, który potrafi ominąć system.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Większość użytkowników pobiera i się niczym nie przejmuje, a potem wyżala na forum, że dostało bana.

Nie ma teraz takiego bota, który potrafi ominąć system.

Nie rozumiem. Chodzi mi o to, że według ciebie jak ktoś jest dobry w te gierki i potrafi dobić kilka razy z rzędu do 20k, czy tam 5 rangi (nie pamiętam dokladnie ile trzeba bylo) to dostaje bana.
Opublikowano

Nie rozumiem. Chodzi mi o to, że według ciebie jak ktoś jest dobry w te gierki i potrafi dobić kilka razy z rzędu do 20k, czy tam 5 rangi (nie pamiętam dokladnie ile trzeba bylo) to dostaje bana.

Bo tak jest.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...