Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.us - Potrzebny Dobry Fishbot

vasker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taką prośbę. Czy mógłby ktoś wrzucić jakiegoś FishBota, który działa na US'ie i na zminimalizowanym oknie?

Wiem, że jest coś takiego bo wczoraj widziałem jak koleś łowił na 4 postaciach. Może jest jakieś obejście do US'a albo coś?

Potrzebne mi jest coś na podobe "Hidden Angelbot by Frezee 2.0" albo "Angelbot by xWaffeleisen v2.2"

Pozdrawiam i proszę o szybką odpowieć

Z góry dziękuję ;)

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przyłączam się do prośby,ale bot musi koniecznie działać na zminimalizowanym oknie.

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/151171-xangelbot-v26-polska-wersja-dziala-po-aktualizacji/

niestety ten FB niewszystkim dziala ^^

Czy w tej paczce co dałeś powinny znajdować się tylko 2 pliki :xAngelbot v2.6.dll oraz xLoader v2.6 czy jeszcze coś innego ??

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...